Cum să utilizezi unelte electrice?

Cum să utilizezi unelte electrice?
Aproape fiecare casă din România are cel puțin o unealtă, dar mulți proprietari nu sunt întotdeauna siguri cum și când să le folosească.

Începe prin a consulta ghidul nostru de scule electrice de mai jos. Citește și urmează instrucțiunile de siguranță furnizate împreună cu unealta electrică înainte de a o utiliza. Îți vei termina proiectul de casă în cel mai scurt timp!

Siguranța este pe primul loc!

Când lucrezi cu orice tip de unealtă electrică, asigură-te că ești întotdeauna în siguranță. Urmând aceste instrucțiuni simple, vei putea folosi uneltele electrice în cel mai sigur mod posibil.
  • Urmează instrucțiunile producătorului
  • Poartă protecție pentru ochi și îmbăcămite lejeră
  • Poartă mănuși din piele
  • Confirmă că dispozitivele de protecție sunt instalate și funcționează
  • Înlocuiește piesele deteriorate sau uneltele deteriorate înainte de a le folosi
  • Prinde întotdeauna ferm uneltele
  • La șlefuire, poartă o mască de praf
  • Poartă dopuri de urechi sau căști pentru urechi atunci când utilizezi o unealtă electrică zgomotoasă
  • Dacă ai părul lung, leagă-l la spate
  • Când folosești unelte în aer liber, conectează-te la o priză împământată.

Ferăstrău mic

Un ferăstrău este o unealtă cu o lamă îngustă în sus și în jos. deoarece lamele sunt înguste și acțiunea de tăiere este verticală, aceste ferăstraie sunt ideale pentru tăieturi curbate sau mai complicate.

Ferăstrăul este ușor de utilizat pentru tăierea mai delicată a lemnului. Pasionații și amatorii de bricolaj folosesc frecvent această unealtă. Pentru aceste dispozitive pot fi achiziționate o mare varietate de lame. 

Ferăstrăul circular

Ferăstrăul circular este unul dintre cele mai versatile ferăstraie electrice. Aceste ferăstraie îți permit să tai scânduri, placaje, bucăți mai mari de ornamente etc.

Majoritatea ferăstraielor circulare includ o lamă standard; cu toate acestea, poți cumpăra lame suplimentare. Ferăstraiele circulare sunt disponibile atât în modele cu cablu, cât și pe baterii.

Ferăstrău cu onglet (sau ferăstrău pentru tocat)

Fierăstraiele cu onglet sunt utilizate în mod deosebit pentru tăieri netede și precise ale tamărilor din lemn. Cu toate acestea, aceste ferăstraie pot fi folosite și pentru a tăia 2 x 4 și 4 x 4.

Ferăstrăul are o serie de unghiuri prestabilite pe care le poți utiliza, ceea ce este o caracteristică excelentă atunci când faci tăieturi repetitive.

Aparat electric de șlefuit

Aparatul electric de șlefuit accelerează mecanic mișcarea plăcii abrazive pentru a netezi mai rapid o suprafață aspră. Cel mai de bază șlefuitor este un șlefuitor cu tampon de 1/4 care îți permite să creezi un aspect mai finisat pe suprafața șlefuită. Şlefuirea este cheia pentru pregătirea oricărei lucrări de vopsire. 

Burghiu electric

O mașină de găurit electrică nu este bună numai pentru a efectua găuri de diferite dimensiuni, dar îți permite să utilizezi și alte accesorii, cum ar fi perii de sârmă, tamburi de șlefuit și multe alte atașamente.

Burghiul electric poate fi cu cablu sau cu baterii. Modelele fără fir sunt disponibile în diferite tensiuni, inclusiv 9, 6, 12, 14 și 18 volți.

Periile pentru frecat sunt un instrument obișnuit pentru curățarea casei, mai ales podelele din gresie ceramică. Dar atunci când atașezi o perie de frecat la un burghiu electric, poți termina lucrarea într-o fracțiune de timp, și cu fracțiune de energie!

Produse le oferta

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!