Extractoare

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre
Ansamblurile de rulmenți și roți dințate sunt folosite în majoritatea vehiculelor. Pe măsură ce producătorii de vehicule încep să reducă costurile și să utilizeze metale ușoare, cum ar fi aluminiul, în mai multe puncte ale vehiculului, scoaterea rulmenților a devenit un coșmar, în special dacă aceștia sunt ruginiți.

La fel ca în cazul majorității reparațiilor care necesită timp și stres, cererea de a oferi tehnicienilor o soluție mai productivă a crescut odată cu înlocuirea acestor ansamblurilor. Soluția ideală pentru a îndepărta rulmenții și roțile dințate sunt extractoarele. Acestea sunt de mai multe tipuri, cum ar fi cu 2 falci sau cu 3 falci și în diferite dimensiuni.

Dacă dorești să-ți schimbi proprii rulmeți sau roți dințate, merită să înțelegi ce este un extractor și rolul pe care acesta îl joacă în a-ți permite ție sau unui mecanic să scoți în siguranță roțile dințate sau rulmenții vehicului. Dacă ai la îndemână diverse modele de extractoare, acestea îți pot economisi mult timp și bani.

Ce este un extractor?


Este un instrument cu două sau trei brațe care te ajută să scoți rulmenții mașinii.

RealDiscount te ajută să scoți cei mai încăpățânați rulmenți, fără a fi nevoie să folosești un ciocan. Extractoarele noastre sunt compatibile cu toate modelele de automobile. Comandă acum!

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!