Plite pe gaz

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre
Utilizarea unei plite pe gaz pentru prima dată poate fi descurajantă, dar majoritatea plitelor moderne pe gaz au un aprinzător electric care face procesul să fie ușor. Unul dintre principalele beneficii ale unei plite pe gaz este că o poți folosi în continuare chiar dacă se stinge electricitatea prin simpla aprindere a unui chibrit. Alte motive pentru care oamenii aleg să folosească o plită pe gaz în detrimentul unei plite electrice includ un control mai bun asupra temperaturii și intensității flăcării, încălzirea mai uniformă a vaselor de gătit, mai puțină căldură dispersată în bucătărie și răcirea mai rapidă atunci când flăcările sunt stinse.

Indiferent de motivul pentru care ești atras de o plită pe gaz, utilizarea uneia rămâne la fel de ușoară ca și a unui aragaz electric. Principala diferență pe care o vei întâlni este în aprinderea aragazului și reglarea flăcărilor. În funcție de modelul pe care îl ai, aprinderea poate implica un aprinzător separat sau butoane cu aprinderi încorporate.

Dacă plita ta pe gaz are un aprinzător separat, trebuie să îl împingi cu o mână în timp ce folosești cealaltă mână pentru a roti butonul care corespunde arzătorului pe care dorești să-l utilizezi. Plita este alimentată de electricitate și creează o scânteie pentru a aprinde gazul.

Noi, cei de la RealDiscount, ne bucurăm să te întâmpinăm cu o varietate de modele de plite pe gaz, care mai de care mai utile pentru bucătăria ta!

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!