Mese de calcat

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

Nu te poți decide ce masă de călcat să cumperi? 


Nu mulți dintre noi ne bucurăm de călcat rufe, dar masa de călcat potrivită poate fi diferența dintre o sarcină rapidă, nedureroasă și o corvoadă laborioasă, așa că este important să o alegi pe cea mai bună pentru tine. Pentru unii oameni, o masă mică de călcat este perfectă, pentru alții este dificil de utilizat. Dar o masă mare de călcat pliabilă sau montată pe perete este adesea mai bună dacă ai o grămadă mare de rufe de rezolvat. Alegerea husei și a accesoriilor potrivite pentru masa de călcat și știind cum să o așezi corect, îți pot economisi timp, efort și bani. Chiar și cu cea mai bună masă de călcat, nimeni nu vrea să petreacă ore în șir peste ea. 

De ce caracteristici trebuie să ții cont atunci când alegi o masă de călcat?


Modelele de mese de calcat pliabile sunt cele mai bune și se depozitează ușor. Husele de protecție trebuie să fie rezistente la temperaturi ridicate și pe dimensiunea potrivită cu masa de călcat. Recomandăm husele cu margini elastice.

Greutatea mesei de călcat este un element important. Cu cât este mai ușoară, cu atât va fi mai ușor de pliat și de depozitat. Cu toate acestea, mesele mai grele sunt de obicei mai stabile. Unele mese grele au roți pentru a le face mai ușor de manevrat.

Caută ca înălțimea să fie reglabilă pentru a-ți menține spatele drept atunci când calci rufe. Unele mese de călcat vin cu multe accesorii, ca suportul pentru fierul de călcat, cârlig pentru umerașe, prelungitor, suport pentru depozitare, o masă de călcat mai mică pentru mâneci.

Descoperă acum gama variată de mese de călcat de la RealDiscount!

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!