Mopuri

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre
De la bucătăriile aglomerate până la holurile școlii, mopurile sunt modalitatea simplă și eficientă de a menține podelele strălucitoare. Noi, la RealDiscount, am selectat special pentru tine mopuri de calitate, ușor de utilizat care îți vor reduce timpul de curățenie ca tu să te poți relaxa mai mult în ziua de curățenie.
 

Ce caracteristici ar trebui să aibă un mop de calitate?


Mai multe straturi de fire înseamnă mai multă rezistență, o țesătură de mai bună calitate. Șuvițele suplimentare adaugă durabilitate, dar oarecum scad absorbția. Cu toate acestea, mopurile cu mai multe straturi sunt mai eficiente.

Dimensiunea contează! Cu cât un mop este mai mare, cu atât suprafața spălată va fi mai mare și timpul petrecut este mai puțin.

Efectul antimicrobian își spune cuvântul. Unele mopuri conțin fibre blocate în fire care conțin un aditiv antimicrobian. Acest aditiv ajută la protejarea capului mopului de deteriorare, prevenind creșterea bacteriilor și mucegaiului.

Benzile mopului sunt importante. Cele înguste sunt utilizate de obicei pentru finisare. Cele late pentru suprafețe neabrazive și permit mopului să se usuce rapid pentru a preveni creșterea mucegaiului.

Absorbția unui mop nu este direct legată de materialul său - are mai mult de-a face cu dimensiunea capului mopului. După utilizare, depozitează mopul într-un spațiu aerisit unde se poate usca rapid.

Descoperă colecția noastră de mopuri!

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!