Echipamente sudura

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre
Instrumentele de sudură sunt complet esențiale pentru orice lucrare legată de metal. Sudura permite ca piesele de metal să fie conectate într-o structură stabilă prin utilizarea flăcării sau a electricității. Cele două tipuri principale de sudură sunt sudura cu arc și cea cu pistoletă.

Sudura cu arc folosește un instrument de sudură alimentat cu electricitate pentru a topi bucățile de metal. De obicei, există un material de umplutură care conectează cele 2 componente, cum ar fi o tijă de sudură. Sudura cu arc necesită o mână constantă și un ritm constant pentru a crea o îmbinare rezistentă. Pe de altă parte, sudura cu pistoletă se bazează pe flăcări alimentate cu gaz pentru a încălzi metalul și a-l conecta la temperaturi ridicate. Această formă de sudură produce îmbinări superioare, dar este considerabil mai greu de învățat și necesită echipamente sudura complexe. De asemenea, se poate utiliza pentru reparații mici și lucrări de bricolaj.

La RealDiscount îți punem la dispoziție o gamă variată de echipamente de sudura la prețuri competitive pentru toate nevoile tale, de la aparate de sudură, până la diverse accesorii de calitate care îți ușurează munca și te ajută să lucrezi inteligent. Fii profesionist și efectuează îmbinări perfecte și durabile!

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!