Scule si unelte

Afiseaza: 1-24 din 1696 produse

 Filtre
Construcțiile reprezintă forța motrică din spatele dezvoltării infrastructurii, iar muncitorii din construcții sunt cei care țin și manevrează o diversitate de scule si unelte, îndrumați de către planificatorii de proiecte și arhitecți cu diverse indicații.

Se poate spune despre construcții că sunt un meșteșug, dar, de fapt, acest domeniu este compus din multe meserii, fiecare cu un set unic de abilități și instrumente necesare.

Câțiva dintre pașii cruciali în construcție sunt:

Turnarea fundației: primul pas al construcției este pregătirea unei suprafețe plane, încadrarea fundației și apoi turnarea și nivelarea betonului pentru a crea o fundație pentru clădire. Încadrare brută: când betonul s-a întărit, este timpul să încadrezi podelele, pereții și tavanul clădirii. În funcție de proiect, acest pas va necesita lemn, cărămizi, blocuri de piatră sau alt material de construcție.

Lucrări brute de instalații sanitare și electrice: această parte a procesului implică instalarea țevilor, firelor, liniilor de alimentare, unităților de baie și a ventilației. Izolație: O casă sau o clădire confortabilă trebuie să fie izolată de elemente cu spumă, panouri, blocuri de beton sau alte materiale cu o capacitate mare de căldură. Lucrări interioare: Acest pas presupune montarea plăcilor de gips-carton, uși, ferestre, parchet, gresie, dar și finalizarea și etanșarea oricăror lucrări electrice, sanitare și de ventilație rămase neterminate în fazele anterioare.

La RealDiscount vei găsi o listă de peste 50 de unelte și echipamente esențiale pentru muncitorii din construcții, care sunt folosite pentru diferite meșteșuguri, cum ar fi zidăria, sudura, tâmplăria, demolarea, lucrările electrice și multe altele.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!