Folosește inteligent spațiul dormitorului

Folosește inteligent spațiul dormitorului

Există multe variante atunci când ne gândim la cum va arăta un dormitor. Găsim pe piață o mulțime de piese de mobilier care par atractive, dar în realitate ocupă spațiu, nefiind elemente cu adevărat esențiale. Trebuie să știm cum să ne folosim de camera pe care o avem într-un mod eficient, fără a irosi spațiu. De multe ori acest lucru este greu de atins, dar haide să vedem cum putem face asta. 

 

PATUL

 

Cu toții avem nevoie de un somn odihnitor, confortul patului fiind important în obținerea acestuia. Trebuie să fie spațios, comod și dintr-un material care să ofere anduranță. Mai mult decât atât, patul este și elementul central dintr-un dormitor, având un mare efect și asupra designului camerei. Acesta trebuie de asemenea decorat pentru a-i da puțin din personalitatea ta.

 

NOPTIERE

 

Reprezintă un mic spațiu de depozitare eficient care de obicei se situează lângă pat pentru a putea să lași lucrurile de care ai nevoie înainte de culcare sau imediat cum te trezești, plus alte lucruri pe care vrei să le ai lângă tine atunci când te așezi în pat. Aceste noptiere trebuie să fie mici și să se potrivească cu estetica patului ca să creeze împreună un întreg.

DULAPUL

 

Este un element esențial dormitorului, fiind casa hainelor noastre. Este adevărat că ocupă mult spațiu pentru utilizarea sa, dar oferă un design unic dormitorului, putând avea diverse forme și configurări. Acesta poate fi elementul diferit al dormitorului care să îi ofere puțină culoare și personalitate.

 

COMODE DE DORMITOR 


Reprezentând un alt spațiu de depozitare, de data aceasta având altă atribuință. Poți folosi aceste comode de dormitor pe post de toaletă de machiaj, suport de televizor + depozitare sau orice altă întrebuințare pe care o poți găsi pentru ele. Sunt piese de mobilier ce conferă eleganță camerei. Se regăsesc în diferite mărimi, stiluri și pot fi folosite indiferent de dorințele tale.

 

BIROUL

 

Nu poate exista nicio casă fără un birou în ea. O persoană petrece foarte mult timp la birou, fie că este pentru muncă sau divertisment. Acesta poate fi de mai multe tipuri, în funcție de modul în care este folosit. Poate fi de studiu, office, pentru copii sau pentru calculator. Orice atribuințare i-ai găsi, biroul trebuie să aibă un loc la tine acasă. 

 

DECORUL

 

Este cel care dă într-adevăr personalitate camerei și care face un dormitor să fie unic și să se diferențieze de altele. Poți adăuga ce elemente vrei tu și le poți adăuga la piesele de mobilier menționate mai sus pentru a le da estetica căutată de tine. De asemenea există și elemente decorative esențiale unui dormitor, cum ar fi: covorul care oferă culoare camerei, perdele și draperii prin care poți intensifica luminozitatea și multe altele pe care le poți alege în funcție de exigențe. 

Există multe moduri prin care poți aduce viață dormitorului tău, dar este foarte important să știi cum să folosești eficient spațiul pentru a obține rezultatul dorit. Camera trebuie să conțină elementele esențiale, dar să nu ajungă supraaglomerată.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!