Alege confortul potrivit nevoilor tale

Alege confortul potrivit nevoilor tale

Atunci când trebuie să ne alegem patul pretențiile noastre cresc, deoarece în funcție de calitatea acestuia avem un somn mai odihnitor, calitatea vieții crește, așa că este normal să ne gândim la cea mai bună variantă. Dar câteodată, chiar dacă noi considerăm că am făcut alegerea corectă, ulterior se dovedește că decizia nu a fost chiar cea mai bună. 

 

Sunt mulți factori de care trebuie să avem grijă, iar noi tindem să uităm de aceștia. Nu doar confortul este important în alegerea noastră ci și spațiul pe care îl avem, cine va dormi acolo, stilul camerei și multe altele. Avem tendința de a ne pune pe noi pe primul loc, vrând să avem un pat cât mai mare, dar nu întotdeauna avem posibilitatea de a-l avea. 

 

Prima categorie și cea mai importantă este paturi dormitor, dar și aici există multe subtipuri. În general, paturile pentru dormitor sunt mari (king size) fiind și cele mai căutate, dar sunt există și de o persoană, folosite în special pentru camerele mici sau de copii. Pot exista paturi dormitor cu saltea deja inclusă sau doar cadranul său. 



 

Un alt tip de pat bine cunoscut este patul supraetajat care te ajută la economisirea spațiului și este perfect pentru familiile cu 2 copii. Confortul patului este unul bun, iar copiii adoră tipul acesta de confort. Este un mod foarte bun de a îmbina utilul cu plăcutul și sigur nu vei da greș cu această alegere. 

 

Baldachinul este probabil patul cel mai confortabil și cel mai plăcut de clienți. Are un design plăcut, tinzând spre o estetică luxuriantă și relaxantă. Oricine și-ar dori acest tip de pat, oferind intimitate sporită, totodată sporind unicitatea camerei. Și acesta vine în mai multe dimensiuni în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție. 

 

O variantă mai puțin comodă, dar practică este canapeaua extensibilă. Aceasta poate deveni foarte ușor pat, chiar dacă nu este prima opțiune pentru mulți dintre noi, este chiar mai util decât ne putem imagina. Te poți acomoda ușor cu dormitul acolo, nefiind cea mai rea experiență. Este utilă pentru sufrageriile care găzduiesc persoane mereu sau ocazional. 



 

Există și paturi gonflabile pentru oaspeți, foarte utile și ușor de utilizat pentru vizite. Nu întotdeauna ai loc pentru o cameră specială de oaspeți, iar cea mai bună soluție pentru a avea unde să îi primești sunt aceste paturi gonflabile pentru oaspeți. Se folosesc fără dificultăți și le oferă invitaților un confort sporit.

 

Desigur că alături de pat ai nevoie de un loc unde să îți lași lucrurile de care ai nevoie lângă tine. De aceea, cea mai bună soluție sunt câteva noptiere ca să îți ofere posibilitatea de a face acest lucru. Există o mulțime de modele de noptiere pentru a putea să le asortezi cu patul. 

 

Acestea sunt doar câteva exemple, dar foarte eficiente pentru a avea confortul dorit într-un mod ușor și care să ofere un design potrivit oricui. Trebuie doar sa iei în considerare la ce așteptări ai și cum le poți satisface.



 

 

 

 

 


 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!