Ingrijire personala & Cosmetice

Afiseaza: 1-24 din 92 produse

 Filtre
Uleiurile esențiale sunt fantastice. Au multe beneficii, cheia constă în modul în care oamenii le folosesc.

Uleiurile esențiale sunt extracte concentrate de plante. Plantele sunt făcute din materiale structurale și fitochimice. Aceste substanțe chimice au proprietăți foarte benefice pentru oameni.

Este nevoie de o cantitate imensă de material vegetal pentru a face uleiuri esențiale, ceea ce poate face unele dintre ele să fie mai scumpe. Deoarece este nevoie de atât de mult din plantă pentru a face un ulei esențial, este un medicament botanic puternic.

Uleiurile esențiale pot fi folosite în aromoterapie sau pentru îngrijire personala & cosmetice, sunt un fel de medicament complementar care folosește mirosul pentru a-ți îmbunătăți sănătatea sau pot fi aplicate local pe piele.

Studiile au arătat că uleiurile esențiale pot ajuta la:

  • Îmbunătățirea stării de spirit.
  • Îmbunătățirea performanței la locul de muncă prin reducerea stresului și atenție sporită.
  • Îmbunătățirea somnului.
  • Uciderea bacteriilor, ciupercilor și virusurilor.
  • Reducerea anxietății și durerii.
  • Reducerea inflamațiilor.
  • Reducerea greții.
  • Alinarea durerilor de cap.

Unii oameni iau uleiuri esențiale pe cale orală în ceaiuri, suplimente sau chiar printr-o picătură sau două pe limbă. Noi recomandăm să le utilizezi pe piele.

Ai grijă când utilizezi uleiuri esențiale la copii, persoanele cu sistem imunitar slăbit, femeile însărcinate și persoanele în vârstă.

Unele uleiuri esențiale pot fi dăunătoare ficatului și sistemului nervos atunci când sunt folosite în exces. Arborele de ceai și uleiul de eucalipt sunt cunoscute că provoacă convulsii. Unele uleiuri esențiale sunt toxice pentru animale.

RealDiscount îți pune la dispoziție o gamă vastă de uleiuri esențiale cu diferite funcții pentru bunăstarea ta generală. Ai întotdeauna grijă de tine!

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!