Pistoale de lipit

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre
Un pistol de lipit este o unealtă destul de bine cunoscută unui metalurgist, acesta este folosit pentru a topi firul de lipit. Când firul de lipit este topit, acesta va fi folosit pentru a îmbina două obiecte metalice. Pistolul poate crea temperaturi foarte mari pentru a face o legătură permanentă între cele două bucăți de metal.

Un pistol de lipit este puțin diferit de un fier de lipit, deoarece are un declanșator care va activa căldura. Acesta se va încălzi mai mult ca un fier de lipit și va atinge temperatura maximă mai repede. De asemenea, tinde să se răcească mai repede când treaba este terminată. Există diferite tipuri de pistoale de lipit și toate au o utilizare specifică la care se aplică cel mai bine.

La RealDiscount vei găsi o gamă variată de pistoale de lipit de calitate și diverse accesorii pentru acestea. Un pistol de lipit este folosit pentru suprafețe metalice care nu sunt plane, aplicând lipire astfel încât cele două obiecte să se îmbine împreună. De asemenea, sunt grozave pentru a pătrunde în locuri înguste. Pistoalele de lipit pot fi utile în multe feluri, așa că de multe ori profesioniștii le folosesc pe șantierele tradiționale unde se lucrează mult. Un pistol de lipit își poate menține temperatura mai mult decât alte unelte, ceea ce îl face popular în multe tipuri diferite de lucrări unde se prelucrează orice tip de aliaj.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!