Mixere bucatarie

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Mixerele de bucătărie sunt aparate de bucătărie versatile. Le poți folosi pentru mai multe sarcini, amestecarea ingredientelor fiind una dintre cele mai populare utilizări.

Cum se folosește un mixer de bucătărie?


Dacă intenționezi să utilizezi mixere de bucatarie des, vei dori să ții cont de câteva considerente, deoarece există câteva versiuni diferite. 

Un capac pentru a preveni stropirea poate fi cumpărat pentru fiecare model, cu excepția modelelor cu bol de sticlă. Unora le place să aibă boluri suplimentare atunci când fac sarcini diferite, cum ar fi de sărbători, de exemplu. Poți cumpăra boluri din sticlă transparentă, ceramică și oțel inoxidabil. Dar unele boluri se potrivesc doar unui model cu cap înclinat, în timp ce altele se potrivesc unui model mai plat. Poți opta pentru un bol cu mâner sau fără. Ține doar de preferința ta, dar depinde de model.

Majoritatea mixerelor disponibile sunt din aluminiu acoperit sau lustruit, putând fi spălate în mașina de spălat vase (accesoriile din aluminiu ale mixerului trebuie spălate manual și uscate imediat). Dacă alegerea culorii este importantă pentru tine, multe mixere au mai multe opțiuni de culoare.

Sigur, probabil consideri că citirea manualului unui mixer de bucătărie este o pierdere de timp. Dar este un lucru important și util de făcut. Vrei să știi fiecare detaliu despre noul tău mixer, nu? Manualul îți va arăta câtă făină poate suporta bolul și alte informații bune de știut.

Găsește pe RealDiscount mixerul potrivit pentru tine și nevoile tale! Întotdeauna îți oferim calitate și performanță!

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!