Cosuri de gunoi

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre
În cel mai bun caz, un coș de gunoi de bucătărie este discret, plasat într-un colț departe de masă sau blat. În zilele noastre, coșurile de gunoi nu sunt la fel de urâte ca înainte, s-au făcut eforturi pentru a le face oarecum atractive, deoarece majoritatea dintre noi trebuie să le lăsăm uneori afară în bucătăriile noastre. 

Ce trebuie să luăm în considerare la coșul de gunoi?

  • Capacitatea - cât de mult poate ține și de cât spațiu este nevoie pentru a face acest lucru, adică dimensiunea totală. 
  • Materialul - deși funcționalitatea tinde să triumfe asupra formei, plasticul este deosebit de popular, prietenos cu bugetul și suficient de ușor de curățat. Dacă ai nevoie de o anumită dimensiune, coșurile de gunoi din plastic vin în general în multe forme și dimensiuni. Noi preferăm oțelul inoxidabil durabil, care este la fel de utilitar, dar oferă un avantaj estetic și olfactiv - materialul face ca mirosurile să rămână în recipient. În ceea ce privește designul, este mai elegant și mai sofisticat în comparație cu omologii săi din plastic, sau ai putea opta pentru un coș de gunoi din metal acoperit cu plastic dacă ai nevoie de un strop de culoare.
  • Compartimentarea - coșurile de gunoi cu un singur compartiment sunt comune. Dar un coș de gunoi cu mai multe compartimente ar putea avea mai mult sens dacă ai puțin spațiu pe podea. De asemenea, sunt mai sustenabile și prietenoase cu mediul înconjurător în ceea ce privește colectarea.
  • Închidererea - oricui i s-a întâmplat de mai multe ori să aibă mâinile pline mâncare și nicio modalitate de a deschide coșul de gunoi. Iată unde coșurile de gunoi cu senzori fac diferența. Nu mai ai nevoie de o mână liberă! Acestea depistează mișcare pe o rază de la 6 cm la 30 cm.
  • Prețul - Acest punct se explică de la sine, un coș de gunoi bun nu este neapărat scump. Raportul calitate-preț este destul de important. Prețurile pentru cosuri de gunoi bune variază de la 100 la 200 RON. 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!