Cricuri auto

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre
Ai un proiect pentru care ai nevoie de cricuri auto? Cum ar fi schimbarea unei anvelope sau verificarea eșapamentului? Noi avem soluția pentru tine! Descoperă produsele noastre și contactează-ne acum!

Există două tipuri principale de cricuri pentru mașină pe care le poți alege să le folosești în propriul garaj, și anume, cricuri foarfece și cricuri de podea. În timp ce amândouă fac același lucru, sunt ușor diferite, așa că cel mai bine este să te gândești cum o vei folosi pentru a decide pe care o dorești.

Cricul de podea este cel mai utilizat cric de mașină și oferă stabilitate la sarcini grele. În mod normal, are patru rotițe, astfel încât să le poți muta, precum și un mâner lung care permite operatorului să pompeze liftul hidraulic pentru a ridica mașina de pe sol.

Cricurile de podea sunt utile dacă lucrezi în mod regulat la mașina ta într-un garaj de acasă. Cricurile foarfece sunt mici și portabile, așa că sunt mai bune dacă cauți ceva de purtat în portbagaj pentru reparații pe marginea drumului. De fapt, unii producători de mașini furnizează un cric foarfecă cu o roată de rezervă, așa că s-ar putea să ai deja unul.

Poți cumpăra cricuri foarfece care funcționează cu orice mașină, dar cele mai multe dintre ele sunt construite special pentru o anumită marcă sau model. Asta pentru că trebuie să le folosești în anumite puncte de ridicare ale mașinii, pe care le poți găsi în manualul de utilizare.

Spre deosebire de cricurile de podea care folosesc o pompă hidraulică, cricurile foarfece utilizează un mecanism simplu cu șuruburi pentru a furniza puterea de ridicare. Acesta este ceea ce le face atât de mici, ușoare și portabile.

Cricul pe care îl alegi va depinde de tipul de întreținere și reparații pe care le efectuezi în mod normal la mașina ta. Dacă îți faci multe lucrări de întreținere, cum ar fi schimbarea filtrului de ulei și a plăcuțelor de frână, îți recomandăm un cric de podea. Dacă îl veți folosi pentru a schimba roțile în caz de urgență, un cric foarfecă este o alegere accesibilă, portabilă și ușor de utilizat.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!