Aspersoare

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre
Când vine vorba de udarea unor suprafețe mari de gazon și plante, alegerea aspersorului potrivit pentru grădină poate face toată diferența. Din fericire pentru tine, la RealDiscount ne place să păstrăm lucrurile simple. Avem în stoc doar cele mai bune aspersoare de gradina: fiabile, cu acoperire bună și ușor de utilizat.

Căldura de vară nu este opresivă numai pentru noi, ci ne poate ucide și plantele. Așa cum plantele noastre pot muri la temperaturi de îngheț, ele pot muri și atunci când termometrul atinge vârful. Chiar și cea mai consistentă și mai durabilă dintre plante poate suferi de căldură, în special de deshidratare. Din fericire, există multe modalități de a-ți proteja plantele prețioase de soarele de vară.

Aspersoarele de gradina oferă o modalitate de a-ți uda gazonul și grădina cu foarte puțin efort. Majoritatea aspersoarelor sunt ușor de operat. Doar le conectezi la un furtun și deschizi robinetul. Aspersoarele sunt vândute într-o gamă largă de stiluri și prețuri. Unele sunt concepute pentru a arunca apă cu o presiune și pe o distanță mai mari ca altele. Oricare ar fi nevoile particulare ale grădinii tale, e recomandat să cumperi un aspersor care să ți se potrivească.

Se pare că există multe opțiune de stropire pentru fiecare nevoie diferită pe care o poate avea grădina ta, de la cele care acoperă întreaga curte până la anumite zone. RealDiscount îți pune la dispoziție selecția de aspersoare de calitate cu prețuri bune pentru toate buzunarele.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!