Scule pneumatice

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre
Cu RealDiscount vei realiza mai multe lucrări mai rapid și mai bine, extinzându-ți colecția de scule pneumatice. Sculele pneumatice accelerează lucrul automat și pot slăbi aproape orice piuliță sau șurub. Te ajutăm să identifici unelte și accesorii de calitate.

Sculele pneumatice îndeplinesc și chiar depășesc performanța fraților lor electrici. Cu toate acestea, există câteva motive întemeiate pentru care uneltele alimentate cu aer au rămas ca fiind cele mai bune. Ele tind să fie mai ușoare decât concurenții lor alimentați cu baterii, oferă niveluri mai ridicate de rezistență și pot fi adesea mai versatile la declanșare.

Sculele pneumatice antrenează secțiunea de lovire cu un motor cu aer de înaltă presiune pentru a bloca sau slăbi o piuliță. Ele au un design compact, ușor pentru manevrarea șuruburilor și piulițelor care se află într-un spațiu îngust. Orice fel de reparații ai executa, de la reparații mici de motoare, la îndepărtarea radiatorului, înlocuirea pieselor motorului etc., sculele pneumatice își vor face treaba cu brio.

Din aceste motive, îți punem la dispoziție câteva instrumente pneumatice esențiale pe care fiecare mecanic ar trebui să le aibă în cutia de scule, produsele expuse au fost selectate special pentru tine. Așadar, înainte de a te concentra pe următoarea reparație auto, asigură-te că ai aceste instrumente la îndemână.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!