Rasnite cafea

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Poate fi dificil să găsești tipul potrivit de râșniță de cafea pentru boabele tale preferate de cafea. Cu toate acestea, dacă ești un iubitor de cafea, sunt șanse să fi avut deja partea echitabilă de măcinare a boabelor manual sau folosind o râșniță veche cu lamă.

Cea mai bună modalitate de a te asigura că ceașca de dimineață are cantitatea potrivită de cafea este să utilizezi o rasnita de cafea cu lame ascuțite și cu o distribuție uniformă.

Diversele modele de râșnițe cafea de bucătărie sunt esențiale pentru orice pasionat de cafea și pot fi, de asemenea, folosite pentru a pregăti condimente, nuci, semințe sau fasole. Ele vin în multe forme și dimensiuni, dar majoritatea au o lamă acționată de manivelă care se rotește împotriva unui inel metalic fix cu găuri mici.

Mulți băutori de cafea au mai multe aparate de cafea și o râșniță de cafea pentru a-și prepara ceașca zilnică. Râșnițele de cafea sunt o modalitate ușoară și distractivă de a-ți face cafea.

De obicei, aceste aparate vin cu un cablu de alimentare. Înainte de a utiliza râșnița de cafea, asigură-te că ștecherul este introdus complet în priză. Poate fi necesar să împingi în jos capacul în timp ce pornești aparatul, astfel încât să poți așeza uniform boabele de cafea peste lame.

Te ajutăm să începi ziua bine!

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!