Mistrii

Afiseaza: 1-24 din 26 produse

 Filtre
Mistriile sunt instrumentele de mână emblematice folosite în construcții. Seamănă cu o lopată în miniatură sau, pentru lucrări de zidărie, un triunghi cu suprafață plată atașat de un mâner.

Vei întâlni două tipuri principale de mistrii în lucrările de construcții, și anume, mistria de zidărie, folosită pentru aplicarea cimentului sau a altui material de lipire la zidărie, și mistria plată, folosită pentru nivelarea corectă a unei suprafețe de ciment sau beton proaspăt turnat.

Mistriile par a fi instrumente destul de simple la început, dar curba de învățare a utilizării lor corecte este destul de abruptă, iar pentru a deveni un maestru în zidărie sau așezarea betonului durează mulți ani. Aceste abilități sunt adesea clasificate nu ca meșteșuguri, ci ca o formă de artă datorită complexității lor.

Cel mai bine este să-ți extinzi bugetul atunci când cumperi o mistrie și să alegi una care să nu ruginească și să fie ușor de curățat, care are și un mâner confortabil și robust. Vei exersa cu ea mulți ani, iar o mistrie de lungă durată va ușura procesul de învățare.

RealDiscount te ajută să fii mereu în siguranță. Din acest motiv, avem întotdeauna echipamente de siguranță de calitate. Un echipament de lucru bun include: o jachetă, mănuși rezistente, ochelari de siguranță sau mască de protecție și cizme.

Asigură-te că aloci întotdeauna buget pentru echipamentul de siguranță, un echipament bun te va răsplăti după fiecare zi de muncă.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!