Compresoare aer

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre
Un compresor cu aer este un dispozitiv folosit pentru aplicații care necesită aer comprimat, cum ar fi îndepărtarea resturilor, uscarea fără contact, vopsirea și suflarea. Este alcătuit dintr-o duză care este atașată la linia aeriană, care furnizează un flux constant de aer comprimat. Este folosit de obicei în laboratoare, construcții și în industriile de producție. 

Pentru a alege un compresor de aer potrivit, trebuie mai întâi să verifici presiunea maximă care poate fi aplicată. În primul rând, este important să verifici tipul și dimensiunea conexiunii de intrare pentru a se potrivi cu furtunul compresorului de aer. Apoi, duza trebuie selectată pentru a asigura un port de ieșire potrivit pentru aplicația ta. Ieșirea de aer comprimat poate fi constantă sau reglabilă în funcție de designul declanșatorului.

Modelele de compresoare aer sunt echipate cu diferite tipuri de porturi de intrare care asigură o conexiune sigură și ușoară cu alimentarea cu aer comprimat. Ele au de obicei carcase din metal sau plastic. O carcasă din plastic este mult mai ușoară decât o carcasă metalică și previne senzația de frig a mânerului. Mânerul oferă utilizatorului beneficii ergonomice. Duza care ghidează aerul comprimat în locul dorit este în general realizată din aluminiu sau oțel placat cu zinc. Părțile interne ale compresorului sunt realizate din alamă și oțel inoxidabil. Pentru o protecție suplimentară a utilizatorului, dispozitivul poate avea și scuturi de protecție împotriva particulelor de retur, în general alcătuite din plastic.

RealDiscount îți pune la dispoziție o gamă variată de compresoare de aer pentru toate nevoile și buzunarele. Cumpără acum!

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!