Plite electrice

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Plitele electrice acoperă o gamă largă de stiluri și modele: tradiționale cu placă solidă, modelele ceramice, precum și cea mai recentă tehnologie cu inducție. 

Avantajul suplimentar al majorității modelelor de plite electrice sunt indicatorii de căldură reziduală care se aprind în roșu după ce plitele au fost folosite, avertizând bucătarul că zonele de gătit sunt încă fierbinți și nu sunt sigure la atingere.

Cum se încălzește o plită electrică?


Din modul în care bobinele sunt alimentate cu energie electrică, acest stil de plită nu va fi la fel de receptiv, precum gazul atunci când vine vorba de controlul temperaturii. Pe plitele electrice moderne, zonele electrice se vor încălzi rapid și vor fi ușor de curățat după utilizare.

RealDiscount îți oferă cele mai bune plite electrice la prețuri super avantajoase! Gătitul cu ajutorul plitei a revoluționat modul în care gătim, înlocuind plitele clasice pe gaz cu o tehnologie care combină electricitatea și magnetismul pentru performanțe maxime la prepararea alimentelor. 

Dacă vrei să fii eficient în bucătărie, alege o plită electrică deoarece se încălzește și răcește ușor, se curăță ușor și mâncarea va fi delicioasă oricum.

Dacă ai întrebări despre produsele noastre, contactează-ne acum online sau telefonic!

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!