Tocatoare de bucatarie

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Dacă petreci mult timp în bucătărie, atunci ai nevoie de un tocător care poate fi ideal pentru diverse ingrediente pe care vrei să le pregătești, lăsându-ți mai mult timp liber. Tocătoarele de bucătărie sunt la îndemână pentru tăierea în felii sau bucăți a alimentelor, cum ar fi fructele și legumele, ierburile și carnea.

Cu îngrijirea și întreținerea corespunzătoare, un tocător de bucătărie bun îți poate fi folositor mult timp de acum încolo.

Cel mai bun material pentru tocătoare este unul care poate fi curățat cu ușurință și nu deteriorează și nu tocește cuțitele.

Opțiunile comune pentru materialul tocătorului sunt lemnul, plasticul, cauciucul și bambusul. Tocătoarele din lemn sunt superioare pentru proprietățile lor rezistente la uzură și de auto-vindecare și pentru capacitatea lor de a păstra muchia unui cuțit. Când primul tocător a fost făcut, sau mai degrabă spart, dintr-un buștean robust de către strămoșii noștri culinari, ei pur și simplu foloseau ceea ce aveau la îndemână. După cum se dovedește, ceea ce aveau la îndemână este încă cel mai bun material pentru a face tocătoarele de astăzi.

Există, desigur, și alte opțiuni disponibile. De atunci au fost dezvoltate noi materiale pentru uzul în bucătărie, cele mai comune fiind plasticul.

Dar, în cea mai mare parte, tocătoarele din lemn rămân cele mai bune atunci când vine vorba de pregătirea alimentelor. De aceea am ales să să-ți punem la dispoziție o gamă variată de tocătoare din lemn pentru confortul tău atunci când petreci timp în bucătărie.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!