Atomizoare - Vermorele

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Dacă gazonul sau grădina ta sunt pline de buruieni, un atomizor de gradina poate fi soluția de care ai nevoie. Aceste atomizoare - vermorele îți permit să tratezi suprafețe mari fără efort. Pulverizatoarele de tip pompă necesită încă o acțiune manuală a brațului, dar vidul creat îți permite să tratezi o suprafață destul de mare. Cea mai grea parte a utilizării uneia dintre aceste instrumente de grădină este amestecarea substanțelor chimice în proporțiile adecvate.

A ști cum să folosești un atomizor de grădină pentru pulverizare sub presiune este util atunci când aplici îngrășăminte lichide și pesticide în grădina ta. În timp ce un pulverizator sub presiune ar putea părea simplu de utilizat, a-l descoperi poate deveni frustrant, în special pentru grădinarii începători. 

RealDiscount îți pune la dispoziție o selecție de atomizoare - vermorele de înaltă calitate și performanță ca tu să-ți protejezi plantele și grădina de dăunători.

De ce echipamente ai nevoie atunci când utilizezi un atomizor?

  • Pesticide, erbicide sau alt îngrășământ la alegere
  • Pompă sau pulverizator 
  • Furtun de grădină
  • Mănuși
  • Protecție pentru ochi

Cum să utilizezi un atomizor?


Citește eticheta de pe insecticid, erbicid sau îngrășământ. Asigură-te că produsul poate fi aplicat în siguranță în atomizor. Urmează toate instrucțiunile de utilizare ale producătorului. Umple aproximativ o treime din atomizor cu apă curată. Strânge capacul pulverizatorului și presurizează-l cu pompa manuală. Vei simți creșterea tensiunii pe piston. Testează acoperirea atomizorului prin pulverizare. Asigură-te că spray-ul este uniform. Depresurizează pulverizatorul. Scoate capacul și adaugă cantitatea de produs de care ai nevoie. Umple-l la capacitate maximă. După utilizare, asigură-te că recipientul este spălat foarte bine.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!