Cutite si seturi

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta

  • - Verifica de doua ori scrierea
  • - Incearca sa cauti cuvinte simple
  • - Incearca o cautare mai putin specifica
  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon 0721 871 851

Indiferent dacă ești un bucătar pasionat sau abia la început, fiecare bucătărie are nevoie de un set bun de cuțite. Este important să ai lamele potrivite la îndemână – mai ales dacă îți place să gătești mâncare proaspătă, să îți cultivi propriile produse. Folosind cuțite ascuțite, bine echilibrate și confortabile, gătitul va fi mult mai ușor.

Fiecare set include cuțit de tăiat, cuțit de tăiat zimțat, cuțit utilitar, cuțit de cioplit, cuțit de pâine sau cuțit de curățat.

Unele seturi sunt complete și ideale pentru a-ți amenaja bucătăria de la zero; altele pot fi adăugate la setul actual de cuțite. Vei găsi cele mai bune cutite si seturi la RealDiscount. Întotdeauna ținem cont de calitate și performanță. Ne plac lucrurile bine făcute.

Cuțitele sunt de obicei fabricate din următoarele patru materiale: oțel inoxidabil, oțel carbon, oțel damasc sau ceramică.

Oţelul inoxidabil - Cel mai comun tip de cuțit, sunt ușor de ascuțit și nu ruginesc prea repede. Cu toate acestea, sunt predispuse să se îndoaie și să se tocească destul de repede. Acest lucru se datorează faptului că oțelul inoxidabil este mai moale ca alte metale, cum ar fi oțelul carbon.

Oțelul carbon - Materialul tradițional folosit pentru fabricarea cuțitelor, oțelul carbon rămâne ascuțit mult timp. Cu toate acestea, este predispus la rugină (asezonarea cu ulei mineral va ajuta la prevenirea acestui lucru) și necesită mai multă îngrijire și întreținere decât omologul său din oțel inoxidabil. Dar dacă ești serios în ceea ce privește gătitul și nu ai un buget, oțelul carbon este calea de urmat.

Oțelul Damasc - Cuțitele din oțel Damasc au un miez din oțel carbon și un exterior din oțel inoxidabil. Se disting prin designul lor izbitor de-a lungul lamelor, dar pot fi destul de scumpe deoarece sunt majoritatea sunt lucrate manual. Unele cuțite din oțel inoxidabil sunt acoperite pentru a arăta ca oțelul Damasc, așa că ai grijă.

Ceramică - Aceste cuțite ușoare și extrem de ascuțite nu sunt prea scumpe. Nu ruginesc și rareori trebuie să fie ascuțite, dar se pot ciobi ușor. Sunt greu de întreținut acasă, deoarece ceramica dură necesită un ascuțitor cu diamant, ceea ce înseamnă că de obicei trebuie să le trimiți înapoi furnizorului pentru a le ascuți.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!