7 de lucruri de luat în vedere când achiziționezi un pat gonflabil

7 de lucruri de luat în vedere când achiziționezi un pat gonflabil

Un pat gonflabil sau cu aer dispune de camere interioare duble de aer, șine de spumă și partea de sus căptușită sau spumă cu memorie. O pompă de aer cu un furtun conectat la partea laterală a saltelei umflă patul. Unele modele vin cu un sistem de control al fermității pentru a regla suportul de confort.

 

Diferența dintre modelele de paturi dormitor clasice și cele gonflabile este că ultimele sunt portabile sau pot fi utilizate ca paturi gonflabile pentru oaspeți. Le poți depozita într-o pungă atunci când sunt dezumflate corespunzător. Le poți aduce oriunde, inclusiv în grădina ta, în parcul din apropiere și în locuri de campare. De asemenea, plutesc pe apă, iar unele persoane le folosesc ca saltea de apă.

 

Pentru dormit, un pat gonflabil este considerat foarte flexibil deoarece îi poți ajusta fermitatea sau moliciunea în funcție de confortul tău. Este ideal pentru un somn lin și fără durere. De asemenea, costă mai puțin datorită materialelor sale ușoare. Este durabil și poate dura mult timp cu îngrijirea corespunzătoare. Când cumperi o saltea gonflabilă sau cu aer, ar trebui să iei în considerare următoarele lucruri:

 

1. Dimensiunea

 

Saltelele vin în diferite dimensiuni, cum ar fi junior, single, twin, queen, full și king. Un pat cu aer de dimensiune junior este ideal pentru copii, în timp ce twin sau queen pot găzdui un cuplu. Ia în considerare cumpărarea unei dimensiuni mai mari dacă ai o familie mare cu patru membri sau mai mulți. Saltelele mari sunt utile atunci când oaspeții neașteptați decid să rămână peste noapte.


2. Pompa

 

Asigură-te că o saltea vine cu o pompă de aer care este ușor de utilizat și se poate umfla rapid atunci când este necesar. Poți alege o pompă manuală sau automată care este fie încorporată în pat, fie într-o formă separată. Cu o pompă de aer încorporată, o saltea gonflabilă este ușor de transportat și depozitat chiar și în aer liber.



 

3. Moliciunea

 

Prea multă moliciune într-o saltea de aer nu este recomandabilă, deoarece acest lucru ar putea cauza dureri de spate și probleme cu coloana vertebrală. Nu recomandăm să utilizezi paturi gonflabile pentru sugari și copii mici din cauza posibilității de sufocare.

 

4. Grosimea

 

Un alt lucru de luat în considerare este grosimea saltelei. Cu cât salteaua este mai subțire, cu atât este mai mare tendința corpului tău de a se scufunda. Poate provoca disconfort în timp ce dormi.


5. Depozitarea suplimentară

 

Pentru o manevrare ușoară, cumpără un pat care include o geantă de depozitare ușor de transportat și unde poți împacheta salteaua atunci când nu este folosită. Acest lucru o va proteja în mod adecvat.

 

6. Rezistența la perforare

 

Nu vrei să cheltuiești o avere pe o saltea de aer numai pentru a afla că, după o noapte, are deja o mică gaură pe cealaltă parte. Alege una care este rezistentă la perforare a obiectelor proeminente până la un anumit nivel. Asigură-te totuși că nu-ți perforezi în mod deliberat salteaua rezistentă cu obiecte ascuțite.

 

7. Suprafață antimicrobiană

 

O suprafață antimicrobiană ți-ar menține salteaua fără mirosurile de mucegai cauzate de bacterii și ciuperci. În plus, va fi mai durabilă.

 

Cumpărarea unei saltele nu trebuie să fie obositoare. Cunoaște-ți condițiile corpului, nevoile, nivelul de confort și preferințele de utilizare. Ia în considerare aceste întrebări: Care este bugetul tău? Care sunt tipurile și materialele acceptabile? 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!