Care sunt uneltele de bucătărie indispensabile?

Care sunt uneltele de bucătărie indispensabile?

Indiferent dacă ești începător sau profesionist, aceste instrumente de bucătărie te vor ajuta să gătești orice, de la paste la plăcinte.

 

Indiferent dacă-ți configurezi bucătăria pentru prima dată sau trebuie să înlocuiești unele articole uzate, păstrarea bucătăriei cu uneltele adecvate este primul pas către o masă excelentă. Investiția în aceste unelte de bucătărie va face gătitul o activitate plăcută și ușoară pe care o vei aștepta cu nerăbdare. Iată lista de accesorii de bucatarie indispensabile:

 

1. Cuțite

 

Fără un cuțit de bucătărie adecvat, pregătirea alimentelor poate fi grea. Așa că, dacă ai nevoie, alege un cuțit de calitate. Ai nevoie doar de trei modele: un cuțit zimțat, un cuțit lung și un cuțit mai mic. 

 

2. Blaturi de tăiere

 

Două blaturi de tăiat sunt ideale - unul pentru carne ​​crudă și unul pentru fructe și legume sau alimente gătite - pentru a evita contaminarea încrucișată la gătit. Pentru proteinele brute, preferăm să folosim blat de tăiat din plastic, care poate fi spălat în mașina de spălat vase. În ceea ce privește alimentele și legumele gătite, va funcționa fie un blat din plastic, fie din lemn.

 

3. Boluri

 

Un set de 3 boluri de amestecare din oțel inoxidabil care se potrivesc unul în celălalt economisesc spațiu. Sunt ieftine, versatile și vor dura toată viața.

 

4. Linguri și căni de măsurat

 

Vei avea nevoie de un set complet de linguri de măsurat și două seturi de căni de măsurat. Un set de cești ar trebui să fie pentru măsurarea lichidelor - acestea au, de obicei, mânere și duze de turnare - și un set, pentru măsurarea ingredientelor uscate, care poate fi nivelat.


5. Vase de gătit

 

Un set de tigai antiaderente sunt instrumente grozave pentru bucătarii începători, dar nu uita… nu folosi niciodată ustensile metalice pe aceste tigăi - suprafețele zgâriate le afectează negativ suprafețele antiaderente. Vei dori atât tigăi mici, cât și mari. De asemenea, ia în considerare oțelul inoxidabil, precum și cratițele și oalele. Un wok este o necesitate pentru mâncăruri care se gătesc rapid, cum ar fi cartofii prăjiți. 

 

6. Ustensile

 

A avea o varietate de ustensile este util pentru a face diferite rețete. Dacă-ți place să gătești, ustensilele preferate ar fi un curățător de legume, linguri de lemn, un tocător de carne, lingură cu fantă, clește și spatule antiaderente sunt perfecte. Dacă-ți place să coci, un tel de sârmă și un sucitor sunt deosebit de utile.

 

7. Strecurătoare

 

Strecurătoarea ne ajută să facem cele mai bune paste. De asemenea, este important să te asiguri că se va potrivi în chiuveta ta! 

 

8. Vase de copt

 

Indiferent dacă coci o prăjitură sau prăjești un pui, este important să ai tigăile potrivite pentru cuptorul tău. Tavile de copt de dimensiuni standard și vasele de sticlă pătrate sunt utile pentru orice masă, în timp ce tigăile de specialitate pentru pizza, prăjire și coacere sunt, de asemenea, bune pentru o investiție.

 

9. Mixer electric de mână

 

Produsele de patiserie — și băuturile la modă, cum ar fi shake! — sunt mult mai ușor de făcut cu un mixer manual.

 

10. Blender

 

A avea un blender la îndemână este grozav pentru a face smoothie-uri sau dressing-uri pentru salată. În funcție de nevoile tale, poți alege între un blender de mare viteză și unul standard.

Ne place comoditatea de a găti. Dacă ai o grădină spațioasă unde poți pune un grătar sau un cuptor, o masă și câteva scaune astfel încât să iei masa afară în aer liber. Există o multitudine de ustensile și accesorii de bucătărie și nu numai pentru casa si gradina de care să te bucuri din plin împreună cu persoanele dragi.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!