Top 5 tipuri de uscatoare de rufe

Top 5 tipuri de uscatoare de rufe

Uscătoarele de rufe sunt articole incredibil de la îndemână pe care să le ai în casă. Acestea există într-o varietate de modele diferite și există unul pentru fiecare nevoie. Mai jos, îți prezentăm cele mai comune tipuri de uscatoare de rufe și de ce ar trebui să le folosești.

 
  1. Suport pentru uscare haine din bambus

 

Suporturile de uscare din bambus sunt ușoare și se pot plia pentru depozitare atunci când nu sunt utilizate. Designul nu necesită asamblare. Acest tip de suport are un blat plat pentru uscarea și agățarea hainelor și accesoriilor. Ajunge până la până la 13 cm atunci când se pliază, astfel încât poate fi depozitat cu ușurință într-un dulap sau sub pat. Și, pentru că este bambus, nu va rugini atunci când este expus la elementele exterioare.

 
  1. Suport pentru rufe din oțel inoxidabil

 

Rafturile din oțel sunt mai durabile și grozave pentru articolele mai grele, cum ar fi pantalonii, dar pot rugini dacă le folosești afară.

 

Frumusețea acestui tip de suport în stil aripi de pescăruș este că poate ține articole de îmbrăcăminte uscate, dar și lucruri proaspăt spălate care trebuie uscate, cum ar fi puloverele sau adidași. Și, deoarece suportul este din oțel inoxidabil, este mai robust decât omologii săi din lemn sau plastic, ceea ce îl face o alegere bună pentru uscarea articolelor grele, cum ar fi blugii; dar ai grijă că nu este ideal pentru utilizare în aer liber în zonele umede, deoarece expunerea la umezeală poate provoca formarea de pete de rugină. Ajunge până la 7 cm atunci când este pliat, astfel încât nu va ocupa mult spațiu de depozitare când nu este utilizat.

 
  1. Raft pentru uscare

 

Puloverele ar trebui să fie întotdeauna uscate pe orizontală, aceste suporturi din plasă facilitează uscarea mai multor pulovere în același timp. Majoritatea puloverelor beneficiază de a fi spălate manual sau la mașină, mai degrabă decât de a fi trimise la curățare chimică. Problema este că acestea nu ar trebui să fie uscate în mașina de spălat. De asemenea, nu trebuie agățate pentru a se usca, astfel încât greutatea fibrelor umede să nu determine puloverul să se întindă și să devină deformat. Puloverele trebuie uscate pe orizontală. Plasa acestui suport permite aerului să circule pe toate părțile îmbrăcămintei în timp ce se usucă. Dacă spațiul este limitat, tipuri similare sunt disponibile ca suporturi suspendate care nu necesită spațiu pe podea.

 
  1. Suport de uscare telescopic montat pe perete

 

Dacă reușești să instalezi un suport de uscare pe perete, acesta se pliază ușor înapoi.

 

Una dintre cele mai importante reguli de maximizare a spațiului este utilizarea suprafețelor verticale, iar acest suport de uscare montat pe perete face exact asta. Are tije din oțel inoxidabil de care poate fi atârnat orice, de la articole mici și delicate, cum ar fi sutiene, până la articole de îmbrăcăminte grele, cum ar fi blugii - până la 30 kg. Când nu este folosit, pur și simplu îl pliezi înapoi pentru a sta pe perete. Acest stil poate funcționa într-o spălătorie, dar în case mai mici, poate fi instalat și într-o baie fără a ocupa prea mult spațiu suplimentar.

 
  1. Agățător

 

Agățătoarele cu umerașe și cleme sunt grozave pentru locuitorii de apartamente care au puțin spațiu. Aceste suporturi pentru uscare au câteva beneficii: sunt ieftine și mici, astfel încât nu ocupă mult spațiu de depozitare - făcându-le grozave pentru utilizare în apartamente sau pentru persoanele care nu usucă mult în aer liber. 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!