Scule de bază pe care toată lumea ar trebui să le aibă

Scule de bază pe care toată lumea ar trebui să le aibă

Te-ai întrebat ce unelte de mână sunt absolut esențiale să ai în casă? Unele scule si unelte de bază sunt cu adevărat esențiale pentru fiecare gospodărie. Dacă nu le ai, cum te vei ocupa de reparațiile minore din casa ta? Nu poți să ceri vecinului de fiecare dată când ai nevoie de o șurubelniță! Dacă nu știi cum să folosești instrumente esențiale și dorești să-ți creezi o cutie de instrumente simplă, citește acest articol cu atenție.

 

De ce ai nevoie de unelte de mână în casă?

 

Fiecare casă are nevoie de o cutie adecvată de scule de mana. Probabil ai auzit asta de la tatăl tău când tocmai te pregăteai să te muți în prima ta casă nouă și ai început să trăiești independent. Și probabil că nu ai luat-o prea în serios. Dar acum și după câteva luni trăind singur, îți dai seama de importanța unei cutii de instrumente de bază în casă. Ei bine, acum că îți dai seama de nevoia de unelte de mână în viața ta, nu mai este nevoie să-ți faci griji. În acest articol, te vom ajuta să-ți creezi propria cutia de unelte de bază pentru casa ta!

 

Șurubelnițe

 

În zilele noastre, putem găsi șuruburi în aproape tot ceea ce cumpărăm, de la dispozitive electronice precum telefoanele și televizoarele noastre, până la mobilierul nostru precum o canapea sau un pat. Pentru că sunt utilizate pe scară largă în diferite obiecte, a avea șurubelnițe este o necesitate pentru fiecare casă. Cele mai populare două capete de șurub sunt cu cap plat și cu cap în cruce. Acesta este motivul pentru care primele două unelte de mână pe care trebuie să le ai în casă sunt șurubelnița cu cap plat și șurubelnița cu cap în cruce. O șurubelniță bună se potrivește perfect în mâinile tale și nu creează oboseală în timpul operațiunilor continue. A avea câteva și câteva șuruburi de diferite dimensiuni și forme s-a dovedit a fi practic.

 

Bandă de măsurat

 

O bandă de măsurat este extrem de utilă în multe proiecte. Și nu numai proiecte de construcții. Imaginează-ți că dorești să cumperi un covor pentru sufrageria ta, cum vei decide ce dimensiune să cumperi dacă nu cunoști dimensiunile camerei? O bandă de măsurat bună are o lamă ascuțită și de înaltă calitate. O lamă cu un strat de protecție (precum nailonul) este și mai bună, deoarece numerele și semnele imprimate pe ea nu pot fi șterse ușor. 


Ciocan

 

Un ciocan este unul dintre cele mai esențiale unelte de mână din fiecare casă. Pe lângă împingerea cuielor într-un perete, poți folosi un ciocan pentru a face mici sarcini de demolare. Dacă-ți iei un ciocan cu gheare, cu unul din capete poți bate cuie din diferite materiale, iar cu capul opus poți extrage cuie de pe diverse suprafețe. Un ciocan bun se simte echilibrat în mâinile tale și îl poți ridica cu ușurință. Când cumperi un ciocan, cumpără unul care nu are mâner de lemn, deoarece tind să se rupă mai devreme și pentru că, în mod normal, nu au o prindere moale de cauciuc.

 

Clește

 

Cleștii pot fi combinați  sau de blocare și sunt folosiți atunci când ai nevoie de mai multă putere de prindere, pentru strângerea și slăbirea diferitelor tipuri de șuruburi, piulițe și șuruburi. Sunt unelte de mână potrivite pentru proiecte de instalare și reparații care sunt utilizate la îndoirea, prinderea, ținerea și întoarcerea diferitelor obiecte mici. Cum să alegi un clește? Ei bine, primul lucru pe care trebuie să-l observi la un clește este calitatea fălcilor din cauza contactului lor direct cu piesele de prelucrat. Al doilea lucru important sunt manerele, cat de ușor este să le ții în mâini și dacă sunt acoperite cu material antiderapant sau nu. Pentru cleștii de blocare trebuie să afli cât de bine funcționează mecanismul de eliberare.

 

Cutter

 

Un cutter este o unealtă de mână obligatorie. Aceste cuțite sunt grozave pentru a face tăieturi drepte în diverse materiale, de la hârtie și carton până la foi de balsa și chiar linoleum. Lamele sunt durabile și le poți schimba cu ușurință ori de câte ori devin tocite și uzate. Cutterele vin în diferite dimensiuni, așa că, înainte de a cumpăra unul, ar trebui să determini dacă dorești să faci tăieturi mai delicate cu el sau ai nevoie de unul care este conceput pentru operațiuni grele.

 

Echipamente de siguranță

 

Siguranța este unul dintre cele mai esențiale puncte atunci când lucrezi cu unelte (atât cu scule electrice, cât și cu scule manuale). Se pot produce multe daune diferite dacă nu ții cont de măsurile de siguranță. Acesta este motivul pentru care este important să ai echipamente de siguranță.

 

Primul echipament de siguranță pentru lucrul cu unelte de mână sunt mănușile de siguranță. Mâinile tale trebuie să fie protejate și confortabile atunci când lucrezi. O pereche de mănuși de protecție adecvate ar trebui să se potrivească perfect în mâinile tale. Nu prea strânse și nici prea largi. Aceste dispozitive de siguranță ar trebui să aibă un strat anti-alunecare (cauciuc sau piele de căprioară) pentru a oferi o prindere sigură.

 

Al doilea echipament de siguranță obligatoriu sunt ochelarii de protecție. O pereche de ochelari de protecție îți protejează ochii de bucăți mici de material care ar putea pătrunde în ei. O pereche bună de ochelari de protecție trebuie să fie ușoară și să acopere o mare parte a feței pentru a minimiza șansele de deteriorare.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!