Care sunt instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți îngriji grădina?

Care sunt instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți îngriji grădina?

Nu lăsa lipsa uneltelor de grădină sau a know-how-ului să te împiedice să-ți cultivezi propriile legume și fructe. Dacă intenționezi să-ți îngrijești grădina mai bine decât o faci de obicei, probabil știi că există mai mult decât doar câteva gadget-uri de care ai nevoie pentru a duce treaba la bun sfârșit. Cu toate acestea, nu ai nevoie de un întreg șopron dotat cu instrumente pentru fiecare tip de plantă pe care intenționezi să o crești. 

 

5 instrumente de grădinărit obligatorii:

 

1. Mistrie

 

O mistrie de mână este obligatorie pentru o multitudine de sarcini de grădinărit de zi cu zi, inclusiv ruperea aglomerărilor de pământ, săparea gropilor mici, transplantarea răsadurilor și chiar săpatul buruienilor. Grădinarii care folosesc numai containere vor utiliza o mistrie în mod regulat. Alege una cu o lamă solidă din metal și un mâner robust din lemn.

 

2. Foarfecă


Indiferent dacă recoltezi produse proaspete sau tai tufe de fructe de pădure, vei dori să te echipezi cu un set de foarfece robuste.

 

Pentru o tăietură curată, taie nodul plantei (unde ramura se întâlnește cu tulpina în formă de Y). Odată ce grădina ta se maturizează, poți investi într-un set de foarfece concepute pentru ramuri mai late.

 

3. Furtun și/ sau adaptor

 

Dacă pui plantele direct în pământ, alege un furtun, asigură-te că este suficient de lung pentru a ajunge de la robinet la grădină. Ia în considerare adăugarea unui accesoriu de pulverizare care îți va permite să controlezi debitul și presiunea apei.

 

Pentru cele mai bune rezultate, udă dimineața devreme, când temperaturile sunt mai reci. Evită udarea la amiază, apa se va evapora prea repede.

 

4. Greblă

 

Greblele de grădină au de obicei un mâner lung din lemn cu dinți metalici uniformi, care sunt mai robuști decât greblele pentru frunze pe care le-ai folosi pentru a curăța iarba tăiată și alte materiale libere. Acestea îți permit să creezi cu ușurință un sol neted și nivelat în timp ce îndepărtezi buruienile nedorite. Dacă cultivi un teren dur, supraîncărcat, ia în considerare schimbarea greblei cu o sapă de grădină, care este un instrument de amenajare cu mai multă greutate pentru a te ajuta să tai și să cureți spațiile și să îndepărtezi buruienile.

 

5. Lopată unghiulară

 

O lopată pare destul de simplă, dar vei fi surprins de câte opțiuni există în magazine. Selectează o lopată înclinată (cu un cap triunghiular), care îți va oferi posibilitatea de a săpa gropi, de a muta solul și de a muta plantele. Dacă începi un proiect mare pentru amenajare a teritoriului, o cazma de grădină pătrată te va ajuta să faci tăieturi mai curate, dar pentru majoritatea începătorilor o lopată înclinată este instrumentul pentru treabă.

 

Alte instrumente sau utilaje pentru gradina importante sunt vermorele, suflante frunze, pompe, motocoase, hidrofoare și altele. Tu decizi de ce instrumente ai nevoie în funcție de dimensiunea grădinii tale și de timpul dorit pentru a-l petrece în grădină!

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!