Cum utilizezi o suflantă de frunze?

Cum utilizezi o suflantă de frunze?

Strângerea frunzelor în fiecare toamnă poate fi obositor. Tentația este să iei o suflantă și să o lași pur și simplu să sufle, dar tehnica și strategia sunt implicate în manipularea acestui instrument electric. Află cum să utilizezi corect o suflanta frunze și cum să minimizezi timpul petrecut făcând acest lucru.

 

Toamna este plină de frunze, mere și plăcinte cu dovleac. O suflantă de frunze poate lucra rapid cu această corvoadă de toamnă decât grebla tradițională. Dar merită să studiezi câteva sfaturi de la experți înainte de a începe.

 

Trucuri pentru utilizarea suflantei:

 
  1. Alege suflanta de frunze potrivită pentru mărimea curții tale!

 

Există o mulțime de opțiuni pentru suflantele de frunze pe piață, așa că cum se poate restrânge câmpul? Ia în considerare dimensiunea și forma curții tale, pentru început, și câte frunze tind să cadă într-un sezon. Curțile mici sau cele cu o acumulare ușoară de frunze se pot descurca cu mai puțină putere, poate chiar cu un cablu. Curțile medii până la mari, care văd mai multe frunze căzute, vor necesita mai multă putere și pot beneficia de libertatea oferită de baterii și rezervoare de benzină. Nu uita: deși un model mai mare poate fi mai puternic, probabil va fi și mai greu de manevrat. 

 
  1. Dezvoltă o strategie inteligentă pentru utilizarea unei suflante de frunze.

 

O suflantă de frunze este cea mai eficientă pentru a aduna cea mai mare parte a frunzelor de gazon în grămezi mari, pentru a fi îndepărtate cu o prelată sau cu mâna. Nu te aștepta să arunci până la ultima frunză de pe gazon cu o suflantă de frunze. De aceea, poți continua cu o greblă de frunze la sfârșit pentru a obține rămașițele.

 

Modul de vid al unei suflante de frunze este cel mai bine rezervat pentru lucrări mai mici și mai puțin accesibile, unde o greblă de frunze ar fi dificil de utilizat. Utilizează suflanta pentru frunzele care au fost prinse în jurul pietrelor, la baza gardurilor sau în locurile strâmte din jurul casei tale. Este utilă pentru a scoate frunzele din grădină sau pentru a îndepărta mici cantități de murdărie și iarbă tăiată.

 

Când și cum să utilizezi o suflantă de frunze?

 

Ia în considerare vremea înainte de a merge afară pentru a curăța frunzele. Dacă poți, îndepărtează frunzele într-o zi în care vântul bate în direcția în care dorești să meargă, sau într-o zi în care nu este vânt. Vei descoperi că a face altfel este serios contraproductiv.

Când este posibil, așteaptă ca frunzele umede să se usuce. Frunzele uscate sunt mai ușor de îndepărtat cu o suflantă decât frunzele umede. Testează umiditatea unei grămezi de frunze direcționând suflantul la baza acestuia. Dacă abia se mișcă, cel mai bine ar fi să faci o altă treabă și să te întorci a doua zi.

 
  1. Totul constă în tehnică.

 

Planifică unde vrei să aterizeze frunzele tale. Poziționează o prelată în locul desemnat, astfel încât să poți transporta frunzele în grămada de compost când ai terminat. Dacă le suflii direct într-o zonă împădurită sau într-o grămadă de compost, fă-o în secțiuni. Colectează frunzele în locul desemnat și apoi separă-le în secțiuni de frunze, suflându-le la locul lor de odihnă final. Este bine să lucrezi într-o singură direcție. Acest lucru te va ajuta să nu suflii frunzele într-o zonă pe care ai lucrat deja. Ține suflanta de partea ta și îndreaptă partea din față spre sol într-un unghi mic. Folosește o mișcare lină înainte și înapoi în timp ce mergi încet cu suflanta de frunze în fața ta.

 

Cum să utilizezi o suflantă de frunze în siguranță?

 

Nu uita să porți protecție pentru ochi și urechi atunci când suflii frunzele. Bețișoarele mici, frunzele și alte resturi pot ajunge cu ușurință în ochi, iar suflantele de frunze generează între 70 și 75 de decibeli, ceea ce nu numai că este considerat de unii enervant de zgomotos, dar poate afecta auzul după expunerea prelungită.

 

Cu puțină practică, o suflantă de frunze te poate duce la acea petrecere după îndepărtarea frunzelor mai repede decât o greblă.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!