Cum sa te asiguri ca achizitionezi unelte de gradinarit de calitate?

Cum sa te asiguri ca achizitionezi unelte de gradinarit de calitate?

Atunci când alegi unelte de grădinărit, vei auzi adesea că ar trebui să cumperi unelte de cea mai bună calitate. Instrumentele de grădină sunt cu siguranță unul dintre acele articole pentru care primești ceea ce plătești. Oricine a încercat să sape un sol argilos sau stâncos cu o lopată ieftină știe cum instrumentul potrivit poate face toată diferența. 

 

A avea unelte gradinarit de calitate face toată diferența. Uneltele ieftine îți fac munca mai grea. Probabil te întrebi unde poți găsi unelte de calitate? Într-un magazin de scule si unelte online sau din proximitatea ta!

 

Cum poți evalua uneltele de grădinărit?

 

Primul lucru de făcut atunci când evaluezi orice unealtă de grădinărit este să ridici unealta și să o ții în mână. Vei observa câteva lucruri imediat.

 

Greutatea

 

Vrei ca un instrument să se simtă solid în mâinile tale și să aibă ceva greutate. Uneltele goale din plastic nu vor fi prea bune în grădina ta. Dar nici nu vrei ca unealta să fie atât de grea încât să devină inconfortabil de utilizat. Aceasta este o preferință 100% personală, așa că, ori de câte ori este posibil, asigură-te că uneltele de grădină sunt ușor de manevrat înainte de a le cumpăra. 

 

Mânerul

 

Mânerele vin în toate mărimile. Ceea ce ție ți se pare o strângere bună, i s-ar părea slabă altei persoane. Prinde mânerul și decide dacă este confortabil pentru tine. Se simte prea mare, prea mic sau pur și simplu ciudat? Pune-l jos și ridică altul. Dacă mânerul este inconfortabil, nu vei dori să utilizezi instrumentul pentru foarte mult timp.


Îmbinările și balamalele

 

Verifică instrumentul pentru orice semne de deteriorare de la transport sau afișaj. Caută fisuri, lovituri și șuruburi slăbite, dacă este cazul. Cum se atașează mânerul de unealtă? Se simte solid? Asigură-te că nu există nicio mișcare acolo unde mânerul se atașează la unealtă. Nu dorești ca mânerul să se rupă în timp ce lucrezi în grădina ta.

 

Dacă te uiți la o foarfecă de grădină, strânge-o de câteva ori pentru a testa rezistența sau frecarea lamelor, arcuri sau balamale. Vei obosi rapid folosind trimmere greu de strâns.

 

Materialul

 

Lemnul este alegerea ideală pentru mâner. Caută o unealtă cu mâner din lemn pentru cea mai bună longevitate și rezistență. Plasticul nu este materialul nostru preferat. Nu absoarbe șocul și tinde să se rupă. Oțelul forjat manual, oțelul carbon și oțelul inoxidabil sunt cele mai rezistente materiale pentru lame.

Aluminiul este mai ușor, dar mai slab. Evită uneltele făcute din acest metal. Fibra de carbon este un material ușor și foarte puternic, potrivit pentru mânere, dar nu pentru lame. Mânerele din fibră de sticlă sunt o opțiune viabilă. La fel ca plasticul, nu vor absorbi șocul și se pot rupe.

 

Unelte electrice

 

Dacă ai nevoie de unelte de grădinărit care necesită curent, cum sunt diverse modele de atomizoare, pompe de stropit, mașină de tuns etc., verifică materialele din care sunt create, cum se întrețin și de ce instrumente de protecție ai nevoie atunci când le utilizezi, cum ar fi mănușile și ochelarii. Adesea, acestea au intervale de preț foarte accesibile. 

 

Întotdeauna recomandăm să verifici magazinul de grădinărit online sau offline. Discută întotdeauna cu reprezentanți de vânzări pentru recomandări.

 

Tu ce unelte de grădinărit folosești?

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!