Cum sa folosesti un atomizor de gradina?

Cum sa folosesti un atomizor de gradina?

Atomizoarele sau pulverizatoarele de grădină sunt atât convenabile, cât și ușoare. Sunt concepute pentru stropirea grădinilor în general, dezinsecție cat și pentru diverse munci în gospodărie cum ar fi spălarea geamurilor, mașinilor etc. Uneori ajută la reducerea prafului din aer. Sunt ideale pentru că pot fi mici și portabile.

 

Orice grădinar serios sau începător îți va spune că a avea un pulverizator de grădină la îndemână este un instrument necesar pentru grădinărit. Multe atomizoare ajută la aplicarea rapidă a produselor precum pesticide, îngrășăminte și erbicide fără mizerie. Indiferent dacă ai nevoie de un pulverizator de grădină de capacitate mică sau de unul care să aibă 8 l, există mereu un pulverizator care să-ți satisfacă cerințele. Pulverizatoarele cu pompare sau cu rezervor sunt foarte populare printre grădinari. Sunt relativ ieftine și ușor de utilizat. De asemenea, pot trata atât zone mici, cât și foarte mari de spațiu. Odată ce vei folosi unul, te vei întreba cum ai trăit înainte fără pulverizatorul de grădină.

 

Cum utilizezi un atomizor?

 

Răsucești partea superioară a pulverizatorului conectat la rezervor. Așezi partea superioară pe pământ, departe de drum în timp ce umplii pulverizatorul.

 

Citește instrucțiunile de pe produsul pe care îl vei folosi. Verifică pentru a vedea dacă este compatibil cu un pulverizator de grădină. Urmează instrucțiunile de pe etichetă și toarnă cantitatea specificată de produs în rezervorul pulverizatorului. Umple recipientul cu apă nu mai mult de două treimi. Lasă spațiu între nivelul apei și partea superioară a rezervorului. Presiunea nu se poate acumula în interiorul rezervorului dacă acesta este plin. Răsucește partea superioară a pulverizatorului conectat la rezervor.

 

Înșurubează partea superioară a pulverizatorului înapoi pe rezervor. Răsucește mânerul în sensul invers al acelor de ceasornic pentru a-l debloca. Pompează mânerul în sus și în jos până când devine greu să împingi înapoi în jos. Împinge mânerul în jos și răsucește-l în sensul acelor de ceasornic pentru a-l bloca la loc. Rotește vârful duzei pentru a regla traseul de pulverizare. Pulverizatorul va pulveriza o ceață fină într-un jet subțire și constant. Ajustează după cum este necesar. Testează calea de pulverizare pe o suprafață nevegetativă, cum ar fi o alee de beton, înainte de a pulveriza pe plante sau iarbă. Reglează vârful duzei după cum este necesar.

 

Pulverizează plantele sau iarba, asigură-te că acoperi întreaga suprafață cu produsul. Dacă tratezi o boală, asigură-te că pulverizezi partea inferioară a întregului frunziș.

 

Toarnă orice produs rămas într-o zonă în care nu va face rău. De exemplu, poți turna îngrășământul rămas direct pe plante. Spală rezervorul, bagheta și tubulatura pulverizatorului cu apă curată. Umple rezervorul cu o cantitate mică de apă curată, pompează pulverizatorul și pulverizează apa pentru a curăța furtunul, duza și vârful. Depozitează pulverizatorul de grădină cu presiunea eliberată.

 

Sfat

 

Nu depozita un pulverizator de grădină pentru perioade lungi de timp cu produsul lăsat în interiorul acestuia. Produsul poate consuma părțile de lucru și pulverizatorul poate să nu funcționeze.

 

Utilizează un pulverizator destinat erbicidelor și unul pentru pesticide sau îngrășăminte, dacă le aplici în mod regulat în grădină.


 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!