Cum să alegi mobilierul de living?

Cum să alegi mobilierul de living?

Zona de living este considerată punctul focal al casei, deoarece este locul în care membrii familiei se adună, se uită la televizor sau chiar mănâncă. Așadar, în acest articol, vom aminti câteva sfaturi despre cum să-ți alegi mobila deosebita pentru living.

 

Sfaturi pentru a alege mobila pentru living

 

Ai căutat și urmărit multe idei de mobila living pentru a fi aplicate acasă, dar există câteva sfaturi pentru a alege mobilierul potrivit pentru sufragerie.

 

Stil Mobilier Sufragerie

 

Simte-te liber să alegi atmosfera de mobilier pe care o preferi, deoarece nu există reguli pentru a respecta o epocă, creează o combinație confortabilă a mai multor teme de design, cum ar fi contemporanul cu minimalismul și selecția de lămpi, mobilier în stil antic scandinav și culori moderne precum gri și crem.

 

Principalele puncte pe care trebuie să le urmezi atunci când încerci câteva idei moderne sunt:

 
  • Mobilierul conturează camera.

  • Încearcă câteva culori și materiale de mobilier similare pentru a crea armonie.

  • Forma finală a mobilierului ar trebui să fie armonioasă.


Cum să alegi o canapea pentru camera ta de zi?

 

Achiziționarea canapelei de sufragerie este o investiție care durează mulți ani, așa că trebuie să te gândești de ce ai nevoie înainte de a te decide să cumperi. Ar trebui să iei în considerare câteva puncte importante atunci când compari diferite canapele elegante:

 

Alege materiale de bună calitate pentru scaunele din sufragerie. Nu ar trebui să te abții în alegerea materialelor pentru scaune de înaltă calitate, deoarece canapeaua și fotoliile de sufragerie sunt considerate o investiție care îți oferă un decor confortabil și elegant pentru living și rămân noi și durabile mulți ani.



 

Cum va fi orientată canapeaua?

 

Vei pune televizorul în sufragerie? Canapeaua va fi îndreptată spre el, sau va fi circulară pentru a se potrivi nopților de jocuri, sau îți place să citești și să te relaxezi? Deci trebuie să ai multe perne. Depinde de stilul tău de viață.

 

Forma convenabilă pentru spațiul tău este amenajarea sufrageriei. Deoarece există multe varietăți de forme de canapele de sufragerie, trebuie să alegi cea mai bună formă care să-ți îndeplinească scopul: o canapea în formă de L pentru a face o zonă separată, sau o formă rotundă care ar fi cea mai bună alegere de canapea pentru spații mici.

 

Culoarea canapelei

 

Culorile canapelei ar trebui să se potrivească bine cu celelalte piese de mobilier din living, cum ar fi covorul, mesele și tablourile. Găsește măsuța de cafea care oferă o combinație de funcționalitate și eleganță.

 

Ia în considerare spațiul de living pe care îl ai pentru a determina dimensiunea și forma măsuței de cafea:

 

Pentru o sufragerie mică, o masă pătrată sau rotundă este de preferat pentru a lăsa puțin spațiu pentru o mișcare ușoară. Spațiul nu este o problemă, așa că nu există reguli de selecție, ci păstrarea echilibrului între fiecare piesă de mobilier. Măsuța de cafea ar trebui sa fie la fel de înaltă ca canapeaua sau puțin mai jos. Alege măsuțe de cafea și mese laterale din materiale de înaltă calitate, cum ar fi lemnul natural și metalul, pentru a rezista mulți ani.

 

Ia în considerare mobilierul de depozitare pentru sufragerie

 

Un living cu mobilier de depozitare va fi organizat și fără dezordine tot timpul, așa că încearcă câteva sfaturi pentru a avea un spațiu de depozitare pentru camera ta de zi. Optează pentru un dulap din lemn care funcționează ca o unitate de afișare sau o bibliotecă. Alege o canapea cu depozitare încorporată, îți va fi de ajutor dacă camera ta de zi este o cameră polivalentă în care copiii se joacă, lucrează de acasă și un spațiu de întâlnire a familiei.

 

Fiind conștient de spațiul pe care îl ai, te ajută să obții soluții inteligente pentru a investi perfect în spațiul disponibil și pentru a-l face să pară mai mare decât dimensiunea reală.

 

Câteva sfaturi pentru un living mic

 

Lasă lumina naturală să intre. Lumina naturală reflectă direct senzația unui spațiu mai mare și mai luminos, așa că încearcă să ai ferestre mari. Lasă peretele din spatele canapelei din sufragerie gol. Dacă este posibil, îți va lumina micul living cu lumina care vine de la intrare.

 

O canapea neutră este perfectă pentru un living mic. Încearcă să alegi o canapea cu design neutru, care poate fi prevăzută cu mici curbe sau culori contemporane. S-ar putea să nu fie așa simplu.

 

Alege mobilier multitasking pentru camera de zi. Deoarece spațiul disponibil este limitat, trebuie să eviți aglomerația și supraaglomerarea multor piese de mobilier prin utilizarea mobilierului inteligent multi-tasking care oferă două sau mai multe funcții.

 

Un scaun de intrare cu sertare de depozitare e ideal. O bancă de depozitare a pantofilor îți oferă spațiu de depozitare pentru a evita dezordinea și are un scaun superior căptușit pentru a maximiza locurile atunci când sunt oaspeți.

 

În general, principalele puncte la care trebuie să fii atent în alegerea mobilierului de sufragerie sunt spațiul pe care îl deții și stilul tău de viață care determină stilul de mobilier.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!