Cum sa alegi cel mai bun pistol de lipit?

Cum sa alegi cel mai bun pistol de lipit?

Există atât de multe proiecte creative care pot fi realizate folosind pistoale de lipit, dar când navighezi pe site-ul unui magazin de scule si unelte și găsești atât de multe modele, ce alegi? Ei bine, trebuie să ții cont de mai multe aspecte.

 

Materialele și temperatura

 

Mai întâi dorești să stabilești ce tip de proiect dorești să finalizezi și dacă ai nevoie de o lipire mai puternică și dură datorită materialelor pe care intenționezi să le utilizezi. Un pistol de lipit la temperatură joasă va asigura o legătură puternică, dar nu va distruge materialele delicate, cum ar fi; dantelă, folie, panglică, țesătură ușoară și spumă florală. Folosirea unui pistol de temperatură joasă cu spumă este extrem de importantă. Un pistol de temperatură ridicată ar putea topi spuma și materialele pe care încerci să le lipești, provocând probleme.

 

Acesta este motivul pentru care îți recomandăm un pistol de temperatură joasă cu spumă, astfel încât să ai o lipire mai bună. Ne plac pistoalele pentru proiecte mai ușoare și mai mici, pentru a păstra materialele delicate intacte. De fiecare dată când finalizezi un proiect cu un material delicat, este important să te asiguri că nimic nu este deteriorat în timpul procesului de lipire, ceea ce un pistol cu ​​temperatură joasă te poate ajuta să previ.

 

Un pistol de temperatură înaltă îți va oferi o legătură puternică, dar mai durabilă pentru materiale mai grele, cum ar fi: metal, lemn, materiale plastice, ceramică, magneți și toate materialele neporoase. Pentru aceste tipuri de materiale, dorești să te asiguri că ai pistolul de lipit adecvat pentru lucrare.

 

Dacă nu ești sigur de ce temperatură ai nevoie, poți alege și un pistol de lipit cu temperatură dublă care îți oferă orice opțiune.

 

Acum că am stabilit ce opțiuni ai în ceea ce privește temperatura, să ne uităm la caracteristicile suplimentare care pot face diferența atunci când lucrăm la proiecte. Una dintre problemele care pot apărea este siguranța.

 

Siguranța și tipul de pistol

 

Dacă ești unul dintre cei care după utilizare începi sa te întrebi dacă ai uitat pistolul aprins! Selecția noastră de pistoale are oprire automată, așa că după un interval scurt de timp de neutilizare, pistolul se va opri automat. Cronometrul este setat în declanșator, astfel încât de fiecare dată când apeși declanșatorul, cronometrul se resetează. Acest lucru îți permite să lucrezi și să ai nu ai grija constantă a locului în care se află cablul.

 

Pistoalele de lipit industriale sunt perfecte pentru prelucrarea lemnului, ambalare și proiecte de bricolaj mai mari. În cele din urmă, ia în considerare puterea pistolului de lipit. Vei descoperi că există mai multe niveluri și contează și timpul de producere a căldurii. Ține cont de timpul pe care îl vei petrece când lipești. Dacă încerci să utilizezi un pistol de lipit de 40 de wati pentru un proiect mare care necesită mult adeziv fierbinte, vei întâmpina câteva probleme.

 

Odată ce începi să lucrezi, vei observa că timpul de producere a căldurii va fi lung. Unii pot apăsa continuu declanșatorul pentru că nu se întâmplă nimic. Asta pentru că pistolul lucrează pentru a încălzi din nou adezivul și nu poate ține pasul cu ritmul tău. Sună familiar?

 

Ceea ce ai nevoie cu adevărat pentru proiectul tău mai mare este un pistol de lipit cu putere mai mare, care va ține pasul cu cantitatea de adeziv de care ai nevoie în ritmul în care ai nevoie. Aceasta este una dintre luptele de-a lungul vieții artizanilor.

 

Pentru proiecte mai mici, un pistol cu ​​temperatură joasă este perfect. Ceea ce îl face o modalitate mai sigură de lipire.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!