Cum să alegi o cutie de scule care se adaptează nevoilor tale?

Cum să alegi o cutie de scule care se adaptează nevoilor tale?

Indiferent dacă ești un profesionist sau nu, sunt șanse să ai câteva unelte în jur. Și, deoarece tipurile de scule si unelte sunt genul de lucruri de care ai nevoie atunci când muncești, probabil că știi avantajul de a le păstra pe toate ordonat într-un singur loc. Dar, având în vedere numărul de cutii de instrumente disponibile, poate fi ușor să nu știi de unde să începi. Iată o privire asupra modului de a alege cutii de scule care se potrivesc spațiului și nevoilor proiectului.

 

Mărimea contează

 

Considerentul numărul unu atunci când alegi o nouă cutie de instrumente este capacitatea. Cutiile de scule vin în toate formele și dimensiunile, de la dispozitive portabile până la cutii mai mari. Dacă colecția ta de unelte constă în întregime din chei colectate de la achizițiile Ikea, vei fi bine cu ceva mai mic, cum ar fi o geantă robustă sau o cutie clasică de instrumente de mână.

 

Dacă ești un profesionist care lucrează într-un magazin sau în afara casei tale, vei avea nevoie de ceva mult mai mare. Există o mulțime de opțiuni intermediare pentru cei care au adunat o colecție substanțială de instrumente în casa lor sau pentru profesioniștii care lucrează din vehiculul lor. Câteva întrebări pe care trebuie să le pui sunt:

 

Câte unelte cauți să pui în cutie?

 

Ai nevoie de ceva care să găzduiască articole de specialitate? Unde va fi depozitată cutia de instrumente? Vei avea mai puține dureri de cap dacă te planifici din timp. Dimensiunea este un factor important atunci când decizi unde să plasezi cutia de instrumente. Fă măsurători pentru a te asigura că se potrivește unde dorești să ajungă înainte de a lua orice decizie finală de cumpărare.

 

Cât de mobil este jobul tău sau cel mai frecvent proiect? Nu toate cutiile de scule au roți, iar unele călătoresc mult mai bine decât altele, în funcție de distanță și de cantitatea de stres la care vor fi supuse.

 

Cutiile din polimer de calitate industrială cu mânere extensibile se descurcă bine dacă trebuie să transporți o cantitate decentă de unelte mai grele într-un avion, de exemplu. Un cufăr mare de scule cu rulare ar putea fi mai potrivit pentru cineva cu o mulțime de unelte care trebuie doar să mute cutia în jurul unui garaj sau dorește o suprafață de lucru suplimentară. Dacă ai deja o cutie staționară mare, ai putea lua în considerare adăugarea unui cărucior cu instrumente rulant mai ușor, dar versatil, pentru a-ți completa spațiul de lucru.


Ultimul aspect important este calitatea. Pentru reparații mici prin casă, o cutie din plastic ușor se va descurca bine. Dar dacă lucrezi într-un domeniu industrial cu unelte grele, vei avea nevoie de materiale și construcții mai bune pentru a le susține.

 

De ce nivel de rigiditate ai nevoie? O cârpă puternică este bună pentru o încărcătură ușoară, dar uneltele foarte grele pot necesita chiar și tablă de oțel cu panouri duble. Verifică roțile pentru cutiile rulante și asigură-te că vor suporta greutatea. 

 

În cele din urmă, dorești o soluție de stocare a uneltelor care să se potrivească nevoilor tale, dar care nu exagerează. Din fericire, există o mare varietate de genți, cutii, cufere, cărucioare și combo-uri care se potrivesc aproape oricărei situații. Fă un bilanț al nevoilor tale și începe de acolo.


 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!