Ce este un cos de gunoi cu senzori?

Ce este un cos de gunoi cu senzori?

Modelele de cosuri de gunoi cu senzori sunt concepute pentru a-ți ușura munca. Conțin un sistem inteligent poziționat în interiorul recipientului care utilizează senzori și inteligență artificială pentru a-și deschide și închide singur capacul.

 

Cum funcționează un coș cu senzori? Când vrei să plasezi gunoiul în recipient, senzorul depistează mișcare și deschide capacul.

 

Care sunt beneficiile utilizării unui coș inteligent? Un coș inteligent oferă multe avantaje. De exemplu:

 
  • Utilizarea unui sistem de compactare blând maximizează capacitatea coșului, permițându-ți să păstrezi mai multe deșeuri în coș.

  • Coșurile inteligente cresc ratele de reciclare.

  • În comparație cu coșurile de reciclare tradiționale, coșurile inteligente ocupă mai puțin spațiu, reducând dezordinea.

 

Prin lovirea coșului de gunoi sau prin mișcarea mâinii sau a piciorului la o distanța de 6-30 cm, coșul de gunoi va detecta prezenta și va deschide cu precizie capacul. Igienic si convenabil, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la murdărirea capacului coșului de gunoi sau privind bacterii periculoase.

 

Acest tip de dispozitiv are mai multe moduri disponibile: Manual, inducție prin infraroșu și inducție prin lovire sau vibrații. Protejează sănătatea ta și a familiei tale.

 

De obicei, aceste coșuri de gunoi sunt concepute din materiale durabile de foarte bună calitate. Ele sunt fabricate din materiale ABS & PP rezistente, fără piese ascuțite, ușor de curățat și au o durată lungă de viață. Designul coșului de gunoi îl face să se închidă strâns și izoleaza complet mirosurile, oferindu-ți o experiență de viață confortabilă și igienică.

 

Senzor cu reacție instanța: Senzorul infraroșu al acestui coș de gunoi poate face capacul sa se deschidă automat într-o secundă. Capacul se închide complet și încet, blocand mirosul neplăcut al gunoiului din interior și pastrand aerul din casa, birou, bucatarie, dormitor proaspat.

 

Coșul de gunoi este inteligent și multifuncțional. Se evidențiază prin următoarele avantaje: este compact, silentios, are design modern și este confecționat dintr-un material durabil. Fie ca este plasat în bucătărie, living, dormitor, baie, birou etc., este o alegere ideala pentru o gamă largă de aplicații.

 

Coșul cu senzori este rezistent la apă. Are un inel impermeabil încorporat ce va preveni scurgerile și deteriorarea componentelor electronice. Sacul de gunoi este ușor de pus.

 

Indicații pentru protectia mediului înconjurător Aparatele electrice uzate sunt materiale valoroase, motiv pentru care locul lor nu este la gunoiul menajer! Din aceasta cauza, te rugăm sa ne sprijini și să participi la protejarea resurselor naturale și a mediului înconjurător, prin predarea acestui aparat la centrele de preluare a acestora, in cazul in care ele exista.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!