6 moduri de a alege echipamentul și uneltele potrivite pentru grădinărit

6 moduri de a alege echipamentul și uneltele potrivite pentru grădinărit

Grădinăritul poate fi ușor prin utilizarea diferitelor instrumente și utilaje pentru gradinarit, cum ar fi lopata, grebla, foarfeca, suflanta frunze, furtunul etc. Aceste instrumente pot ajuta la asigurarea siguranței, precum și la reducerea timpului și a energiei atunci când lucrezi într-o grădină. Dar nu toate uneltele și echipamentele sunt create egale. Prin urmare, este esențial să ai suficiente cunoștințe în selectarea instrumentului și a echipamentului potrivit.

 

Indiferent dacă ești un grădinar pentru prima dată sau un peisagist profesionist, instrumentele de cumpărat ar trebui să se potrivească sarcinilor specifice de grădinărit. În plus, durabilitatea echipamentului este cheia pentru a evita achizițiile repetate, ceea ce adună costul. În acest articol, sunt oferite 7 moduri de a alege instrumentele și echipamentele de grădinărit potrivite și esențiale pentru a ajuta grădinarii și pasionații la achiziția lor inițială.

 

1. Pune accent pe calitate în loc de preț

 

Având în vedere prețul uneltelor și echipamentelor de grădinărit este, în general, un loc bun de început. Există anumite instrumente și echipamente disponibile într-un interval de preț mai mic. Dar este de remarcat faptul că este mai probabil să fie inconfortabil de utilizat și ușor de spart.

 

Pentru a te asigura că un produs își merită prețul, îți recomandăm să cauți un magazin bun pentru grădină. Acest lucru te poate ajuta să aflii dacă produsul este fabricat din material durabil sau nu. De asemenea, poate permite clientului să verifice personal articolul pentru crăpături, lovituri și orice semne de deteriorare.

 

Amintește-ți că merită să investești bani în echipamente durabile și de înaltă calitate, în loc să alegi unelte ieftine care nu pot fi folosite mult timp. Această tehnică de cumpărare poate ajuta la economisirea banilor pe termen lung.

 

2. Alege cel mai bun material pentru mâner

 

După ce s-a hotărât câți bani să se cheltuiască pe echipament, un alt aspect important de luat în considerare îl reprezintă mânerele ustensilelor. Tipul de material folosit pentru fabricarea mânerelor poate face o diferență enormă. De asemenea, poate afecta greutatea și durabilitatea uneltelor.

 
  • Lemn – Când vine vorba de mâner, lemnul precum frasinul este opțiunea perfectă. Ele sunt de obicei puternice și flexibile. Cu o utilizare adecvată, mânerele din lemn pot dura mai mult.

  • Plastic – În general, mânerul din plastic este cel mai puțin preferat tip de mâner. Acest lucru se datorează faptului că materialul de plastic tinde să se rupă ușor.

  • Aluminiu – Uneltele cu mânere din aluminiu sunt ușoare. Cu toate acestea, ele sunt cele mai slabe dintre materialele folosite pentru realizarea mânerelor echipamentelor de grădinărit.

  • Fibră de carbon – Este un tip de material foarte puternic, potrivit pentru realizarea mânerelor. La fel ca mânerele de aluminiu, fibra de carbon este ușoară.

  • Fibră de sticlă – Mânerele din fibră de sticlă sunt opțiunile alternative. Dar, ca și plasticul, sunt ușor de spart.

  • Oțel forjat – Mânerele care sunt fabricate din material solid din oțel forjat sunt cele mai puternice. În afară de asta, sunt ușor de curățat, ușoare și durează mai mult.

 

De asemenea, mânerele variază în lungime. Ele pot fi fie lungi, fie scurte. Mânerele lungi oferă de obicei un efect de pârghie mai bun și permit utilizatorilor să ajungă în locuri care nu pot fi atinse cu mâinile. Prea multă îndoire nu este necesară atunci când lucrezi cu ele în grădină. Drept urmare, grădinarii pot avea posturi bune și pot reduce riscul de răni la spate.

 

Pe de altă parte, uneltele cu mânere scurte sunt utile atunci când se lucrează într-un spațiu îngust. Cu toate acestea, cu acest tip de unelte are adesea nevoie de multă îndoire pentru a face treaba de grădinărit.

 

3. Ia în considerare uneltele cu cap interschimbabil

 

Echipamentele și uneltele de grădină au adesea mânere fixe care sunt fabricate din materiale diferite. Dar unele dintre ele sunt disponibile cu componente și mânere separate pentru capul sculei. Sunt cunoscute în mod obișnuit ca unelte de grădină interschimbabile. Sunt instrumente versatile în grădină. De fapt, grădinarii își pot schimba capetele după cum doresc. Componentele capului lor pot fi fie greblă de grădină, perie, mistrie sau furculiță. Mânerele pentru unelte cu sistem interschimbabil sunt de obicei fabricate din lemn și aluminiu. De asemenea, variază în dimensiuni. Cele mici vin cu un maner scurt. Sunt ideale pentru grădinărit de aproape. Dimpotrivă, uneltele mari cu mânere lungi sunt perfecte pentru lucrul în picioare. În plus, uneltele interschimbabile de grădină sunt mai scumpe decât cele obișnuite. Dar investiția este demnă pentru că calitatea lor este de obicei mai bună.

 

4. Confortabil de utilizat

 

Vizitarea magazinului de grădinărit și petrecerea timpului verificând produsul este una dintre cele mai bune modalități de a te asigura că instrumentul este confortabil de utilizat. Încercarea acestora înainte de cumpărare poate ajuta la identificarea produsului care este ușor și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

 

Atunci când alegi unelte de grădinărit, tipul de prindere este un factor crucial de luat în considerare în ceea ce privește confortul. În general, uneltele de grădinărit cu mânere captușite și ergonomice sunt preferate pentru a evita durerile de mâini și vezicule. De asemenea, sunt perfecte pentru a reduce stresul mâinii de la prinderea puternică.
 

5. Ușor de curățat și întreținut

 

Dacă instrumentele care sunt ușor de curățat și întreținut ar trebui luate în considerare. Amintește-ți că curățarea și întreținerea corespunzătoare a acestor echipamente de grădinărit le pot prelungi durata de viață. Este imperativ să le îngrijești pentru a fi fără rugină, ascuțite și bine formate.

 

În plus, ștergerea pieselor metalice înainte de a pune uneltele într-o cutie de depozitare poate ajuta la prevenirea depunerii ruginii. 

 

6. Garanția produsului

 

Atunci când alegi între diferite tipuri de echipamente și unelte de grădinărit, evaluarea calității produsului poate fi dificilă. Astfel, atunci când achiziționați anumite unelte și echipamente, este bine să știi dacă un producător oferă garanție pentru produs.

 

Este întotdeauna o idee bună să întrebi „Cât timp durează garanția și ce acoperă garanția?” Acest lucru poate oferi grădinarului o liniște și încredere că produsul merită cumpărat.

 

Pentru a alege instrumentele și echipamentele potrivite, poate că nu trebuie să cheltui o avere pentru a obține cele mai bune echipamente și unelte. Calitatea produsului și tipul de material utilizat trebuie luate în considerare mai întâi. Pe lângă calitate, ar trebui luată în considerare și confortul. În plus, este esențial să înțelegem că îngrijirea acestor instrumente poate ajuta să le facă să dureze mai mult.


 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!