Manusi gradinarit

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Mănușile pentru gădinărit sunt printre instrumentele de grădină esențiale de care ai nevoie. În timp ce grădinăritul poate fi un hobby minunat, se poate transforma rapid într-o bătaie de cap și multe așchii în degete fără perechea potrivită de mănuși. Mulți grădinari profesioniști consideră că lucrul cu plantele e foarte dificil fără perchea potrivită de manusi gradinarit.

Mănușile ar trebui să fie rezistente, dar nu prea voluminoase, mai ales pentru lucrul cu semințe sau pentru transplantarea răsadurilor. Potrivirea este importantă, deoarece mănușile care se potrivesc prost pot cauza vezicule sau pot duce la accidente prin alunecare. Țesăturile care sunt rezistente la apă, dar și respirabile, vor ajuta la menținerea mâinilor reci și confortabile. Manșetele mai lungi protejează încheieturile și antebrațele de zgârieturi și împiedică pătrunderea pământului.

Este recomandat să păstrezi mănușile ferite de lumina soarelui, departe de apă și ferite de insecte.

Grădinarii poartă mănuși din mai multe motive, cum ar fi: 
  • Menținerea mâinilor și unghiilor curate și uscate; 
  • Evitarea veziculelor; 
  • Prevenirea tăieturile și zgârieturile; 
  • Protecția împotriva infecțiilor fungice contractate de anumite plante sau materiale de grădinărit.

Noi, la RealDiscount îți oferim mănuși de grădinărit rezistente și calitative pentru ca tu să-ți duci la îndeplinire munca în grădină cu plăcere!

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!