Oale si cratite

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Este ușor să fii copleșit de toate opțiunile de vase de gătit. Ce oale sunt esențiale și cum îți poți da seama?

Majoritatea oalelor arată similar, dar există anumite calități de verificat atunci când decizi pe care să cumperi. Vei folosi oala aproape zilnic, așa că este important să te asiguri că este potrivită pentru tine.

Oalele trebuie să fie suficient de groase pentru a conduce căldura în mod uniform și pentru a împiedica arderea alimentelor.

Cuprul este cea mai scumpă opțiune, dar reacționează cu alimentele acide și necesită îngrijire specială. Aluminiul anodizat este o alegere excelentă, este sensibil la căldură și este tratat pentru a preveni reacțiile chimice cu alimente. Fonta conduce bine căldura, dar reacționează cu sosurile acide și poate rugini dacă nu este curățată și asezonată corespunzător. Oalele din fontă acoperite cu email sunt foarte grele, ceea ce poate fi un dezavantaj. Ar trebui să eviți spălarea acestor oale cu substanțe abrazive. Oțelul inoxidabil cu un strat interior de cupru sau aluminiu este o alegere bună, deoarece este durabil, nereactiv, conduce bine căldura și este ușor de curățat.

La RealDiscount îți punem la dispoziție o gamă variată de oale și seturi de oale de înaltă calitate pentru a-ți face gătitul mai ușor.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!