10 accesorii auto esențiale pe care trebuie să le ai

10 accesorii auto esențiale pe care trebuie să le ai

Fiecare proprietar de mașină trebuie să suporte momente groaznice din când în când. Lucruri precum anvelope dezumflate, baterii descărcate etc. În timp ce progresele tehnologice au diminuat mai mult sau mai puțin unele probleme pentru proprietarii de mașini, nimeni nu vrea să-și vadă mașina într-o stare proastă. Am venit cu o listă care nu este exhaustivă, dar acoperă aproape toate nevoile tale auto. 

 

1. Husă auto

 

Dacă nu deții un garaj, sunt șanse să-ți petreci mult timp dimineața să te asiguri că mașina ta este curată. Cu toate acestea, foarte puțini dintre noi se deranjează să ne menținem mașinile protejate de praf și murdărie. Într-un astfel de caz, dacă mașina ta ar putea fi acoperită, tot ce ar trebui să faci în fiecare dimineață este să dai jos husa, să te urci în mașină și să pleci. Deci, de ce să nu cumperi o husă pentru mașina ta?

 

2. Lavetă de curățare

 

O problemă cu păstrarea unei huse de mașină este că folosirea acesteia atunci când ți-ai parcat mașina la birou te-ar putea face să te simți prost. Într-un astfel de caz, o lavetă de curățat este genul de accesoriu care ar veni în ajutor, deoarece mașinile se murdăresc și în parcări. Folosind o lavetă, vei putea șterge murdăria de pe mașină.

 

3. Husă pentru scaune și covorașe

 

După ce acoperim mașina pe exterior, ne mutăm în interior, unde îți vei petrece cel mai mult timp cu mașina. În zilele noastre, multe mașini vin cu huse pentru scaune și covorașe oferite de dealeri ca elemente esențiale. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, aceste accesorii nu-ți acoperă nevoile așa cum dorești. Nu dorești să murdărești husele scaunelor din fabrică ale mașinii, deoarece te vor ajuta să obții un preț bun pe piața de revânzare. În mod similar, nu dorești să strici covorașele mașinii și, prin urmare, ai nevoie de covorașe de bună calitate. 


4. Odorizant

 

Întreținerea unei mașini este o experiență obositoare. Păstrarea acesteia curată și în condiții bune din punct de vedere mecanic necesită mult efort. Cu toate acestea, oricât de curată este mașina ta în interior, nu ai vrea să stai într-un loc care nu miroase frumos. Investește într-un odorizant drăguț pentru a te asigura că te simți bine când te urci în mașină. Dacă miroase bine, conducerea mașinii va fi mai plăcută. 

 

5. Trusă de reparare și mentenanță

 

O parte importantă a mașinii tale este setul de anvelope pe care rulează. Aceste anvelope îți ajută mașina să ajungă la puterea pe care o ceri, o ajută să se oprească la timp și să fii în siguranță atunci când conduci în condiții meteorologice nefavorabile. Deci, ignorarea anvelopelor mașinii tale nu este ceva ce îți poți permite. Dar uneori, nu ajungi să știi decât târziu că anvelopele mașinii tale au suferit până când îți parchezi mașina de ceva timp. Când te întorci, realizezi că una dintre anvelopele mașinii tale s-a dezumflat și acum, din moment ce nu poți conduce mașina în acea stare, rămâi blocat. Ei bine, nu trebuie să se întâmple așa. Aproape toate mașinile vin cu diverse truse care includ o multitudine de accesorii auto, cum ar fi, roți de rezervă, cric auto, cheie dinamometrică și altele. Poți folosi în continuare o roată de rezervă, dar acele călătorii la service-ul local sunt ceea ce vei putea evita. 

 

6. Dispozitiv de umflare a anvelopelor și manometru

 

Dacă te-ai hotărât să obții un kit de repararepentru mașina ta, de ce să nu investești și în obținerea unui manometru și a unui dispozitiv de umflare a anvelopelor. A avea un dispozitiv de umflare a anvelopelor și un manometru te poate ajuta să-ți repari anvelopa dezumflată din mers și până la niveluri optime. În plus, anvelopele mașinii tale vor putea trăi mai mult, dacă ai grijă de ele. 

 

7. Navigatoare GPS

 

Nu este o întâmplare de zi cu zi să te trezești pierdut încercând să găsești o locație. Dar nu toți suntem la fel și mulți dintre noi recunosc că nu ne putem aminti toate traseele. Un navigator GPS este mai mult decât un simplu articol de lux. Bateriile smartphone-urilor nu sunt capabile să țină pasul cu cele ale navigatoarelor, telefonul tău renunță la tine când ți-e lumea mai dragă. Dacă trebuie să vizitezi un loc necunoscut atunci, nu vei putea folosi facilitatea de navigare a telefonului. Spre deosebire de telefonul tău care ar putea să-și piardă și conectivitatea, navigatorul GPS se conectează direct cu sateliții și rămâne conectat în orice moment. Acesta este ceea ce le face eficiente și indispensabile.


8. Trusă cuprinzătoare de instrumente

 

Un lucru este să nu știi ce este în neregulă cu mașina ta și, prin urmare, să nu o poți remedia. Deși există probabilitatea să nu fi făcut acest lucru vreodată la mașină, cu toții am prefera să strângem acel șurub slăbit pentru a ne asigura că o piesă nu zdrăngăne. Cu toate acestea, este posibil să nu avem instrumentele necesare la dispoziție și ceea ce putem avea la noi acasă sau în trusa de instrumente a mașinii poate fi inadecvat pentru a face față situației. Investiția într-o trusă de scule are propriile sale avantaje, deoarece te va ajuta să faci față cu piulițe și șuruburi slăbite ocazional, iar aceleași unelte pot fi și pentru lucrările de reparații din interiorul casei tale.

 

9. Senzori de parcare și cameră

 

Cu locurile de parcare din ce în ce mai aglomerate, devine o provocare și mai mare pentru noi toți să parcăm mașinile în siguranță în parcări. Senzorii de parcare și camerele au reușit să ne salveze de la o mulțime de mizerii, să nu uităm de mașinile lovite și de facturile de reparații. Unele mașini sunt echipate cu senzori de parcare, iar altele cu camere de parcare chiar din fabrică, dar considerăm că astfel de funcții ar trebui să fie pentru toți utilizatori de mașini. Prin urmare, dacă mașina ta nu are, cumpără-ți.

 

10. Cablu de pornire

 

Ne-am obișnuit să stăm și să așteptăm la semafor, mai ales în orele de vârf. În astfel de momente, mulți dintre noi preferă să oprească motoarele mașinii. Dar oprirea motorului mașinii nu este urmată și de oprirea accesoriilor mașinii, ceea ce duce la descărcarea inutilă a bateriei mașinii. Dacă ai ghinion, mașina ta poate refuza să pornească. Acesta este unul dintre acele momente în care o pereche de cabluri de pornire te poate ajuta să scapi imediat. Oamenii pot refuza să te ajute prin remorcarea mașinii, dar nu și dacă soluția este atât de simplă încât să consume puțină energie din bateria mașinii lor. Cu cât mai multe mașini sunt vândute cu transmisie automată, devine și mai important să ai un cablu de pornirela bord, doar în cazul în care apare o situație în care ai nevoie de ele.


 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop) Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

0721 871 851 contact@realdiscount.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!